Geberits svømmeventiler og skyllegarnitureLille ændring, stor virkning

Én skyllegarniture, der gør det heleGeberit type 212 skyllegarniture

Geberit type 212 skyllegarniture (© Geberit)

Geberit skyllegarnituren er fra 2022 en del af alle Geberit Sigma og Omega indbygningscisterner. Garniturens skylleegenskaber er tilpasset Geberits sanitetsprodukter, og skyllemængden kan let indstilles. Den integrerede vandbegrænser kan indstilles til fem forskellige styrker for at reducere oversprøjt i toiletskålen. Samtidig gør det kompakte design, at den er hurtig at installere og servicere.

Skyllegarnituren er bagudkompatibel med Geberit indbygningscisterner i Sigma serien tilbage til 2001, Omega serien tilbage til 2014 og Delta serien tilbage til 2006.

Fordele ved type 212 skyllegarniture:

  • Et enkelt skyl til alle Geberit cisterner
  • Smal og kompakt for let installation
  • Stort skyl kan indstilles til 4, 4,5, 6 og 7,5 liter.
  • Lille skyl kan indstilles til 2 eller 4 liter.
  • Reducerer oversprøjt i toiletskålen med vandbegrænser
  • Passer til Sigma cisterner tilbage til 2001.

Geberit type 208 skyllegarnitureNy enhed til 8 cm indbygningscisterner

The type 208 flush valve (© Geberit)

Geberit har revideret den dobbelte skylleenhed type 208 og optimeret dens hydrauliske egenskaber. For eksempel har ventilen nu et gasspjæld, hvormed udledningshastigheden af flow begrænser således, at skyllevandet kan justeres. Håndteringen er også blevet forbedret: Installation og fjernelse er lettere at håndtere i skylletanken cisternen, der kun er 8 cm brede i dybden. Skylleventilen type 208 er bagudkompatibel uden nogen begrænsninger, hvilket er grunden til, at den også er egnet som en reservedel til ældre indbyggede cisterner med en installationsdybde på 8 cm.

Reservedele til din cisterne

Geberit skyllegarniture med svømmeventil/flydeventil

Der er ingen grund til at udskifte ældre synlige cisterner, bare fordi en svømmeventil eller skyllegarniture bliver defekt, eller fordi dens vandforbrug ikke længere svarer til den mest moderne teknologi. Man kan trods alt få Geberit svømmeventiler og skyllegarniturer, der passer til ikke blot alle ældre Geberit indbygningscisterner fremstillet siden 1964, men også til synlige eller andre cisterner fra utallige producenter af toiletskåle.

Spar vand med det samme

Geberit skylleteknologi med skyllegarniture og svømmeventil

Ombygningen til den nye, vandbesparende teknologi kan gøres uden besvær. På grund af den store vandbesparelse sammenlignet med et gammelt system med enkeltskyl kan investeringen i et nyt system med dobbeltskyl tjenes ind på under et år. Udskiftningen kan udføres uden skidt og støj hos kunden.

Skyllegarniturer fås hos specialforhandlere

Geberit svømmeventil og skyllegarniture som reservedele til cisterner

I din lokale VVS-forretning kan du finde Geberit svømmeventiler og skyllegarniturer, der passer til de fleste cisterner.

Video

Installation af Geberit type 212 skyllegarniture

Lær mere om installationen af Geberit Type 212 skyllegarniture i en Geberit indbygningscisterne 112 cm med Duofix installationselement.

Installationsvideo

Se, hvordan du udskifter Geberit svømmeventiler og skyllegarniture.

Geberit svømmeventiler og skyllegarnitureUdvalgte produkter