Geberit AquaCleanDouchetoilet-teknologi

Revolutionerende, patenteret douchetoilet-teknologi fra Geberit

Gennem de sidste 40 år har vi i Geberits hovedkvarter i Rapperswil-Jona i Schweiz investeret en hel del know-how og udviklingsarbejde i douchetoilet-teknologien, og vi arbejder konstant på at gøre produkterne endnu bedre. Resultatet: Geberit AquaClean douchetoiletter tilbyder en lang række patenterede teknologier og dermed en høj grad af finesse og komfort.

Vil du gerne vide mere om vores banebrydende, revolutionerende teknologi og de forskellige komfortfunktioner, som vores Geberit AquaClean douchetoiletter tilbyder? Her finder du alt, hvad du har brug for at vide om vores arbejde:

“Vi går ikke på kompromis med komfort og velvære, når det handler om udviklingen af vores Geberit AquaClean douchetoiletter. Det rolige, æstetiske design er baseret på et banebrydende produktkoncept, og det rummer revolutionerende, innovative teknologier. Funktionalitet, renhed og bæredygtighed sætter standarderne.“ (Armin Gierer, chef for produktlinjen Geberit AquaClean)

Maksimal komfort takket være flowteknik, akustik og ergonomi

Geberit AquaClean TurboFlush-skylleteknik
Geberit AquaClean WhirlSpray
 • Vores patenterede WhirlSpray-doucheteknologi anvender en pulserende douchestråle til at sikre en særligt grundig, skånsom og vandbesparende rengøring.
 • Den innovative og patenterede TurboFlush-skylleteknik med asymmetrisk indvendig geometri udviklet af Geberit betyder, at toiletskålen kan skylles grundigt og stille.
 • Den integrerede lugtudsugningstilslutning over skylleskakten er meget effektiv.
 • Vores ergonomiske toiletsæder i højkvalitetsplast er udviklet med afsæt i grundige tests og formstudier.

Et samspil mellem teknologi og design

Geberit AquaClean Mera
 • At teknologien er blevet mindre har gjort det slanke, elegante design i vores Geberit AquaClean douchetoiletter muligt.
 • Alle elektriske tilslutninger og vandtilslutninger er skjult inde i Geberit AquaClean douchetoilettet.
 • Den let tilgængelige modulteknologi muliggør nem installation og vedligeholdelse.

Rengøringen er blevet nem

Douchearmskyl på Geberit AquaClean Sela
 • Grundig rengøring takket være toiletskål i højkvalitet med smudsafvisende overflade.
 • Automatisk rengøring af douchearmen udefra og douchedyserne indefra via separate vandveje - båed før og efter doucheskyllet.
 • Specialudviklet afkalkningsprogram, der omfatter alle vandførende komponenter.

Højt sikkerhedsniveau for drikkevand

Geberit AquaClean douchetoiletter overholder alle relevante europæiske reguleringer samt standarden EN 1717 i forhold til beskyttelse af drikkevand. Takket være en integreret tilbageløbsbeskyttet vandtilslutning overholder Geberit denne standard, ligesom det sikres, at Geberit AquaClean douchetoiletterne ikke under nogen omstændigheder kan forårsage kontaminering af drikkevandsnetværket.

Perfekt koordineret med Geberits installationssystemer

Geberit Duofix element til væghængt toiletskål med Geberit AquaClean Mera
 • Med vores douchetoiletter kan maksimal komfort nemt integreres i badeværelset. Hvad enten det er til et nyt badeværelse eller en istandsættelse, kan de kombineres med alle Geberits installations- og skyllesystemer og installeres hurtigt og nemt.
 • Af hensyn til installationen har Geberit tilpasset alle WC-elementer, så de elektriske tilslutninger og vandtilslutningerne passer perfekt og er skjult.

Topmærker inden for bæredygtighed

Geberits bæredygtige løsninger
 • Vores komplette Geberit AquaClean douchetoiletter scorer højt, når det drejer sig om vurderingen af livscyklus. Og takket være den intelligente styreteknologi er det ikke nødvendigt at gå på kompromis med komforten.
 • I standby (energisparefunktion) ligger energiforbruget for det komplette Geberit AquaClean douchetoilet på maks. 0,5 watt.
 • Det ekstra vandforbrug for et Geberit AquaClean douchetoilet spiller en sekundær rolle i forhold til papirforbruget.

Video

Innovative funktioner

Lær mere om funktionerne i Geberit AquaClean Mera douchetoilettet.

Geberit AquaClean Sela

Designpriser

DesignPlus/ISH til Geberit AquaClean Sela
Interior Innovation 2013 til Geberit AquaClean Sela
iF Product Design Award 2013 til Geberit AquaClean Sela