Badeværelsesmøbler i høj kvalitet

Fugt på badeværelset kan påvirke dine badeværelsesmøbler, da det kan få træ til at svulme op og ødelægge den pæne overflade. Det kan også ødelægge lukkemekanismen på låger og skuffer. Nogle få kvalitetsegenskaber sikre, at dit badeværelsesmøbel holder sig i mange år. Så hav fokus på fugtresistente materialer og en solid overflade.

Badeværelsesmøbler bliver udsat for fugt hver dag. Derfor bør du heller ikke gå ned på kvalitet, når det kommer til møbler på dit badeværelse. Ved billige badeværelsesmøbler er trelags-spånpladen oftest ikke aflsuttet ordenligt i enderne og derfor ikke beskyttet mod fugt.

Løsningen: badeværelsesmøbler lavet i fugtresistent materiale. Test lavet i Geberits test-laboratorie viser, at kvalitet tydelig gør en forskel på badeværelsesmøbler. Der bruger Geberit fugtresistent træbaseret materiale, som ikke bliver påvirket af vandsprøjt og fugt.

Glat og ridsefast overflade

En modstandsdygtig overflade er også vigtig. Nogle møbler er dækket af et tyndt og billigt lag folie, som ikke så let kan klare de daglige rutiner på badeværelset. Derimod vil badeværelsesmøbler med en modstandsdygtig melamin-overflade være et godt valg. Melamin er papir presset sammen med plast, som er modstandsdygtig over for ridser og vand. Samtidig ser det godt ud på badeværelsesmøblet og giver det en glat overflade. Badeværelsesmøbler i høj kvalitet kan altså forbedre hverdagen på badeværelset.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Vær altid opdateret

Fire billeder med geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset