Badeværelsesmøbler i høj kvalitet

Når du vælger møbler til dit badeværelse, er det vigtigt at kigge efter kvalitets badeværelsesmøbler. Særligt hvis du ønsker et badeværelse, hvor funktionalitet, design og æstetik vil holde i mange år fremover.

Modsat møbler andre steder i huset, bliver badeværelsesmøbler udsat for fugt hver eneste dag. Derfor bør du ikke gå ned på kvaliteten, når du vælger møbler til badeværelset. Ved billige badeværelsesmøbler er trelags-spånpladen oftest ikke afsluttet ordentligt i enderne og træet er derfor ikke beskyttet mod fugt. Løsningen er badeværelsesmøbler lavet i fugtresistent materiale. Test lavet i Geberits test-laboratorie viser, at kvalitet tydelig gør en forskel på badeværelsesmøbler. Der bruger Geberit fugtresistent træbaseret materiale, som ikke bliver påvirket af vandsprøjt og fugt.

Løsningen er badeværelsesmøbler lavet i fugtresistent materiale. Test lavet i Geberits test-laboratorie viser, at kvalitet tydelig gør en forskel på badeværelsesmøbler. Der bruger Geberit fugtresistent træbaseret materiale, som ikke bliver påvirket af vandsprøjt og fugt.

Nyt badeværelsesmiljø

Der kan være mange ting at overveje, når du indrettet badeværelset. Geberit har badeværelsesserier til alle behov og præferencer. Vores design er tidløs og kan derfor sammensættes og kombineres, så det passer til din smag og dine behov for funktionalitet.

Med Geberit får du moderne badeværelsesmøbler med fokus på design og teknologi.

Uanset hvilken badeværelsesserie du vælger, kan du med Geberit altid få badeværelsesmøbler, der er:

  • Lavet af fugtresistent materiale
  • Har overflader, der er nemme at rengøre.
  • Er i et tidløst og funktionelt design

Fugt i dit badeværelsesmiljø

Fugt på badeværelset kan påvirke dine badeværelsesmøbler, da det kan få træ til at svulme op og ødelægge den pæne overfalde. Det kan også skade lukkemekanismen på låger og skuffer. Et par få kvalitetssikringer kan sørge for, at dit badeværelse holder i mange år. Så fokusér på fugtresistente materialer og solide overflader, når du skal vælge møbler til badeværelset.

GLAT OG RIDSEFAST OVERFLADE

En modstandsdygtig overflade er også vigtig. Nogle møbler er dækket af et tyndt og billigt lag folie, som ikke så let kan klare de daglige rutiner på badeværelset. Derimod vil badeværelsesmøbler med en modstandsdygtig melamin-overflade være et godt valg. Melamin er papir presset sammen med plast, som er modstandsdygtig over for ridser og vand. Samtidig ser det godt ud på badeværelsesmøblet og giver det en glat overflade. Badeværelsesmøbler i høj kvalitet kan altså forbedre hverdagen på badeværelset.

Design møder funktion

Geberits produkter er resultatet af perfekt balance mellem elegant design og enestående funktionalitet – og de er fremstillet ansvarligt med holdbare kvalitetsmaterialer. Det tidløse design gør det muligt at kombinere badeværelsesserier på kryds og tværs. Men du er også velkommen til at vælge alle møbler fra én serie.

Hvis du ønsker at se badeværelsesserierne fra Geberit, kan du besøge en af vores mange showrooms i hele Danmark. Her viser vi de fleste af vores badeværelsesserier, så du kan opleve produkternes fordele med egne øjne og blive rådgivet til at vælge de rigtige møbler til dig badeværelse.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Vær altid opdateret

Fire billeder med geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset