Geberit BambiniBørnevenlige badeværelser med sjovhedsfaktor

Sanitetsrum til børnehaver og skoler

Børn leger på Geberit Bambini-lege- og vaskekumme

Børn opdager verden gennem leg. Ved opsætning af sanitære faciliteter til børn, såsom i vuggestuer, børneinstitutioner og skoler, er hygiejne, nem rengøring og sikkerhed alle væsentlige hensyn. Badeværelsesfaciliteter egnet til børn kan fremme en legende tilgang til personlig sundhed og hygiejne.

Geberit Bambini badeværelsesserien byder på toiletter til børn, håndvaske til børn og andre vaskepladsprodukter, som er specielt skræddersyet til småbørns og børns behov op til 14-års alderen. Farvekonceptet skaber en legende, men tidløs atmosfære i sanitetsrummene. Med sine rengøringsvenlige produkter opfylder denne serie også pleje- og rengøringspersonalets krav.

Geberit Bambini kort fortalt

Hvorfor vælge Geberit Bambini?

Den perfekte højde

Toilet- og vaskepladsudstyr velegnet til forskellige aldersgrupper

Sjovhedsfaktor med træningsmæssig værdi

Mulighed for at eksperimentere med funktioner

Rengøringsvenlig

Den Rimfree lukkede toiletskål har ingen skyllekant

Problemfri installation

Gennemtestet installationsproces med Geberit installationselementer og -tilslutninger

Børnevenlige toiletskåletil vuggestuer og børnehaver

Toiletskåle i den rigtige højde og med det passende udstyr er designet til at støtte børn under hele deres toilettræningsrejse. Vores Rimfree® toiletskåle uden skyllekant fås i tre forskellige højder: 24, 30 og 35 cm.

Det væghængte toilet kan monteres i en børnevenlig højde på 35 cm. Det betyder, at gulvet under toilettet holdes frit og dermed rengøringsvenlig. De to gulvstående toiletter til småbørn og børn op til førskolealderen monteres plant med væggen. Ydermere kan toiletoverfladen rengøres med en hurtig aftørring takket være det lukkede toiletdesign.

Toiletskåle kan kombineres med et toiletsæde med håndtag på toiletlåget eller et toiletsæde uden låg med håndtag. En potteformet toiletsædering fås til det mindste porcelæn. Alle vores toiletsæder er rengøringsvenlige, hygiejniske og ergonomisk designet.

Lege- og vaskekummefor børn i alle aldre

Geberit Bambini-lege- og vaskekumme

Børn elsker at lege med vand! Særlige håndvaske lavet af et slidstærkt overflademateriale vækker legende børns kærlighed til vand. En børnevenlig lavthængende håndvask med runde former gør det nemmere og sjovere at lære de små om renlighed.

Børnehåndvaskene kan monteres i børnevenlige højder fra 45 til 60 cm. Smarte detaljer såsom de lave installationsdybder og et tættere hanehul gør dem endnu nemmere at bruge.

Yderligere fordele ved børnehåndvaskene:

  • Kompakt
  • Valgfri finish i fire forskellige farvevarianter: uden farve, havblå, skovgrøn og karminrød

Børnevenlige funktionerfor mere sjov på badeværelset

Geberit Bambini-lege- og vaskekumme med opdæmbar håndvask

Tilskynd til udforskning og nyd praktisk læring: Lege- og vaskekummen i Geberit Bambini serien tilbyder en bred vifte af muligheder for at lege med vand. Op til tre niveauer er integreret i vaskekummerne, hver egnet til forskellige aldersgrupper. Disse niveauer præsenteres som blide bølger i et legende og flydende design.

I øverste område af lege- og vaskekummen det perfekt til vandbaserede aktiviteter, mens den integrerede glidebane til den nederste håndvask inviterer børn til at lege og eksperimentere.

Det er denne legende tilgang, der gør den daglige hygiejne endnu sjovere. Bølgemotivet tjener faktisk et dobbelt formål: Det symboliserer ikke kun lege- og vaskekummens funktionalitet, men det afspejler også børns grænseløse fantasi og kreativitet.

Harmonisk farveskematil børns sanitære faciliteter

I sanitære rum til vuggestuer, skoler og børneinstitutioner giver det mening at vælge sjove farver, der passer til børn på dette stadium af deres udvikling. Farver er ikke kun med til at skabe en behagelig atmosfære, men de tjener også til at understrege funktioner – for eksempel er det nemmere for børn at skelne mellem store og små skyllemængder, hvis knapperne har forskellige farver.

For at sikre, at hele sanitetsinstallationen harmonerer farvemæssigt, kan betjeningspladerne, toiletsæderne og designpanelerne til vaskekummerne alle kombineres.

Det nuværende farvevalg er moderne, diskret og byder på adskillige kombinationsmuligheder.

Nem rengøring med Geberit Bambini

Rengøringsvejledning til Geberit Bambini-lege- og vaskekumme

Når al leg og udforskning er overstået, er det tid til at få lege- og vaskekummen til at se ren og ryddelig ud igen. Geberit Bambini toiletter og håndvaske er designet til at være rengøringsvenlige og vedligeholde med minimal indsats.

Til daglig rengøring anbefaler vi at bruge vand og en blød klud. Genstridige pletter kan fjernes med en svamp og en mild skurecreme.

Børnevenlige sanitære ruminstalleret på ingen tid

Installationstrin på Geberit Duofix-elementet til Bambini-serien

Et særligt Geberit Duofix element fås til Geberit Bambini, som kan bruges til at installere små børnetoiletter i højder på 24 eller 30 cm.

Vores betjeningsplade kan justeres til en højde på 78, 83 eller 88 cm under installationen, så børn kan skylle toilettet i en let tilgængelig højde. VVS-installatører kan bruge en målestok på rammen til at bestemme de passende højder og fortsætte installationen som normalt.

Geberit Bambini er designet med børn i tankerne og er en leg at installere.

Innovative funktioner på et øjeblik

Geberit produktsortimentProduktdata, målangivelser og mere

Børn leger i et sanitetsrum med Geberit Bambini

Teknisk information såsom CAD-data, produktdatablade og nøjagtige målangivelser kan findes i vores produktkatalog. Oplev hele udvalget af Geberit Bambini.

Gennemse produktkataloget

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)om design af sanitære rum i vuggestuer og skoler

Hvor kan jeg købe Geberit Bambini?

Du kan se og købe Geberit Bambini hos din lokale forhandler eller i et showroom nær dig. Vores installationspartnere hjælper gerne.

Find en forhandler

Find lignende produkter

Awardsfor Geberit Bambini

2024

iF Design Award 2024