Tak for din deltagelse 6x6 design konkurrencen er slut

København

Med lidt held kan du og en gæst bruge weekenden på designerhotellet The Audo i København med alt inkluderet. Alle deltagere har chancen for at vinde præmier til en samlet værdi á 70.000 kr.

6 designere fra 6 lande - Danmark, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Schweiz og Tjekkiet - har hver deres badeværelsesdesign med et areal på 6 m².

Konkurrencen er slut.

Vinderen blev Bjerg Arkitektur fra Danmark!

Alle 6 m² badeværelsesdesign

De kreative arkitekter bag designet

Design 01 – Ro BJERG arkitektur, Danmark

Aktiver Geberit videoindhold

Dine nuværende indstillinger for databeskyttelse tillader ikke anvendelse af dette indhold. Vil du aktivere cookies for kategorien “Komfort/analyse“? Få mere at vide i vores Databeskyttelseserklæring.

Virksomhed
BJERG arkitektur

Jobtitel
Arkitekt cand.polyt

Fokus eller speciale
3D modellering, skitsering, projektering

Hvem er badeværelset designet til?
Vores badeværelsesdesign er rettet mod dem der sørger øget livskvalitet i hverdagen. Et grønt badeværelse der kan give ro og balance i hverdagens bade ritual.

Hvad var hovedfokus ved indretningen af badeværelset?
Særligt fokus blev lagt på sanser, at lys, materialer og teksturer går op i en højere enhed. Vi har valgt nogle simple, rengøringsvenlige produkter der fremstår elegante med ensartede overflader.

Hvorfor skal du vinde?
Vores design giver en oplevelse, der pirrer sanserne. Designet giver en god start og afslutning på dagen i afslappende omgivelser. Et grønt og tidløst design der giver ro og balance i hverdagens badeværelses ritualer.