Geberit Silent-Pro SuperTubeAfløb uden parallel udluftning eller fald

Pladsbesparende afløbshydraulik

De nye Geberit Silent-Pro SuperTube fittings giver plads og åbner op for en helt ny verden af muligheder for planlægning og udformning af etagebyggerier. Kombinationen af et kraftigt lydisoleret Silent-Pro afløbssystem fra Geberit med SuperTube teknologi forenkler udformningen af faldstammer, selv i højere etagebyggerier op til 10 meter:

  • Afløb i etagebyggerier uden forbudte zoner
  • Vandrette rør kan lægges uden fald på op til 6 meter med en diameter på d110 eller op til 4 meter med en diameter på d90
  • Parallel udluftning er ikke længere påkrævet
  • Bedre udnyttelse af bygningen på grund af højere afløbsydelse

Sanitetsplanlægning uden kompromiserDine fordele

Forenklet faldrør

Ved at fjerne den parallelle udluftning bliver det muligt at strømline afløbssystemets faldrør.

Mere plads

Med Geberit Silent-Pro SuperTube er parallel udluftning ikke længere påkrævet, og det vandrette rør kan lægges uden fald op til 6 meter.

Højere afløbskapacitet

Geberit Silent-Pro SuperTube grenrør er i stand til at opnå en 15% højere afløbskapacitet sammenlignet med konventionelle afløbssystemer

BottomTurn bøjning tæt på loftet

Rumhøjden i kælderen eller parkeringskælderen kan udnyttes bedst muligt, da BottomTurn bøjningen kan monteres tæt på loftet, og fordi der ikke kræves fald i længder på op til 6 meter.

Regulerede afløb i afløbssystemet

Tre avancerede fittings resulterer i et hydraulisk optimeret afløbssystem baseret på SuperTube princippet med en konstant luftsøjle i hele afløbssystemet. Dette sikrer konstant udluftning af afløbsledningen uden parallel udluftning.

Det velfungerende afløbssystem med Geberit Silent-Pro SuperTube er blevet testet af det uafhængige testinstitut, TÜV Rheinland.

Elementer i Geberit Silent-Pro SuperTube

Geberit Silent-Pro SuperTube kort fortaltSådan fungerer afløbssystemet

Konventionelt afløbssystem med faldrør op til 10 meter kræver tilslutningsfrie zoner. Afløbsledninger udluftes via en parallel udluftningsledning og bøjninger 45° afleder afløbsvandet. Vandrette rør skal have et fald i afløbsledningen. Alle disse krav medfører pladstab og derfor til et reduceret brugsareal.

Det er her, at Geberit Silent-Pro SuperTube sikrer optimal udnyttelse af den tilgængelige plads. Den konstante luftsøjle i faldstammen udlufter afløbsledningen. Forbudte zoner og parallel udluftning til afløb fra bygninger er ikke længere påkrævet. Vandrette rørledninger planlagt med Geberit Silent-Pro SuperTube behøver ikke at have et fald i afgangsrøret på op til 6 meter for en diameter på d110 og op til 4 meter for en diameter på d90.

Med Geberit Silent-Pro SuperTube er der ingen af de begrænsninger, der er forbundet med konventionelle afløbssystemer.

Planlægning med Geberit Silent-Pro SuperTubeMere plads til planlægning

Planlægningsværktøjerne Geberit BIM Plug-in og Geberit online dokumenter kan hjælpe dig med planlægning af et Geberit Silent-Pro SuperTube afløbssystem. Disse planlægningsværktøjer gør det muligt at udforme og validere afløbssystemet hurtigt og uden fejl. Geberit Silent-Pro SuperTube følger klare planlægningsbestemmelser for hele faldrøret. Ud over de generelt gældende bestemmelser for afløbssystemer er der to vigtige punkter, der skal tages med i betragtning:

  • Geberit Silent-Pro Carve grenrør skal planlægges, hvor der tidligere er planlagtstandard grenrør i faldrøret.
  • De gældende planlægningsregler for Geberit Silent-Pro SuperTube skal overholdes ved overgang til liggende ledninger.

Ellers skal tilslutningsledninger og fittings planlægges i overensstemmelse med den lokale standard eller DIN EN 12056-2:2001-01. Planlægning af afløbsledninger har aldrig været nemmere.

Mere information om planlægning af et Geberit Silent-Pro SuperTube afløbsssystem kan findes i vores planlægningshåndbog.

Testede og dokumenterede egenskaber til en pålidelig planlægningsproces

Testet funktionalitet og hydraulisk ydeevne

Af TÜV Rheinland LGA Products Germany. Systemet er testet i forhold til konventionelle afløbssystemer iht. DIN EN 12056-2.

Kraftigt lydisolerende

Samme lydisoleringsegenskaber som Geberit Silent-Pro. (Testrapport om 'akustisk adfærd' i henhold til DIN 4109)

Godkendt brandbeskyttelse

Klassificeringsrapport for brandsikring i henhold til EN 13501-2 for Geberit brandmanchet RS90 Plus EN og Geberit Silent-Pro BottomTurn.

Planlægningsværktøjer

Brug Geberit BIM Plug-in og Geberit online dokumenter til planlægning af Geberit Silent-Pro SuperTube.

Planlægningsværktøjtil Geberit Silent-Pro SuperTube

Firkantet BIM plug-in med koncept for badeværelsebyggeplads i baggrunden

Geberit BIM Plug-in

For at understøtte planlægningsprocessen for tekniske byggesystemer tilbyder Geberit producentspecifikt BIM-indhold som tilføjelse til konventionel CAD-data. Data består af parametriske 3D-modeller, der indeholder produktspecifikke metainformationer. Dette gør det meget nemmere at udføre digital teknisk byggesystemplanlægning med Geberit-produkter i Autodesk® Revit®-planlægningssoftware – fra den virtuelle bygningsmodel til materialelisten.

Læs mere om Geberit BIM Plug-in

Geberit Silent-Pro SuperTube produktsortimentProduktdata, BIM-indhold og mere

Se lignende produkter