4 tips til et mere luksuriøst badeværelse

Vores arbejedsliv og privatliv er ofte præget af stress og jag, og vi har mere og mere travlt. Vi er knap færdige med ét møde, før vi planlægger det næste, og hvis vi sidder i sofaen og ser en film om aftnene, scroller vi gennem Instragam samtidig. Det er på tide, at vi slapper lidt af, og hvor er det bedre at gøre end i en aflappet atmosfære på badeværelset.

Geberit wellness badeværelse

Tip nr. 1: Badeværelsesmøbler i høj kvalitet

Et badeværelse, der udstråler høj kvalitet, er grundlaget for en behagelig atmosfære. Hvis alle detaljer er på plads, vil badeværelsesinteriøret sikre, at du starter din dag rigtigt og nyder at komme hjem om aftenen. Attraktive opbevaringsløsninger giver maksimal komfort og giver selv små badeværelser lidt velvære.

Se alle Geberit møbelserierne

Tip nr. 2: Douchetoilettet

Et toilet er noget, vi bruger ofte hver dag uden at tænke over det. Et douchetoilet er dog meget mere end blot et toilet, da det tilbyder en følelse af friskhed og renhed blandt andre features. det gør alle besøg på toilettet til et øjebliks velvære.

Få mere viden om det smarte AquaClean douchetoilet

Tip nr. 3: Spejle med varme

Forestil dig, at du lige er steget ud af et dejligt varmt bad om morgenen og står foran din håndvask og skal til at barbere dig eller lægge makeup, men spejlet er helt dugget til. Du kan naturligvis fjerne det med en hårtørrer eller tørre det væk, men det tager tid og kræfter. Hvis du vil undgå dug på spejlet, når du tager bad, skal du have et spejl med varme i.

Tip nr. 4: Tilbehør

En hyggelig atmosfære på badeværelset kan skabes med nogle få ting: stearinlys, dejlige dufte, svage lyde og blomster eller planter, der gør dit badeværelse til en oase af velvære.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset. '

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset