Digital produktkontrol Med Geberit Home App

En lugtudsugning integreret direkte i toilettet er en fantastisk funktion, da det fjerner ubehagelige lugte direkte fra kilden: toiletskålen. Det er præcis det Geberit DuoFresh lugtudsugningen gør. Efter luften er blevet renset i filteret, sendes den rensede luft tilbage i rummet uden dårlig lugt. Teknologien og filteret er gemt bag betjeningspladen, hvor det ikke går ud over badeværelsets udseende. Der er også den mulighed at installere et orientereringslys, der viser vej til toilettet, når der er mørkt.

For at sikre, at du ikke glemmer at skifte filteret, og at indstillingerne er, som du vil have dem, kan du hente Geberit Home App til at kontrollere lugtudsugningen direkte fra din mobil. Skal orienteringslyset dæmpes? Ingen problem - åben blot Geberit Home App og juster lyset til det ønskede niveau.

Eliminér ubehagelige lugte med din mobil

Aktiver Geberit videoindhold

Lyder det en smule teknisk? Bare rolig, det er det ikke. Se videoen om, hvordan app'en virker.

Geberit Home App er tilgængelig til både IOS og Android.

Geberit Home App i Apple App Store
Geberit Home App i Google Play Store

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.