Kvaliteten flytter foran væggen

Geberit er kendt for kvalitet bag væggen. Funktionelle, holdbare produkter, der er nemme at arbejde med. Den velkendte kvalitet og sikkerhed flytter nu foran væggen med et bredt udvalg af toiletter, håndvaske, badekar og badeværelsesmøbler.

Få det fulde overblik over alle de nye produkter i onlinekataloget eller Badeværelsesmagasinet.

Nem at installere

Som med alle andre produkter fra Geberit er de nye toiletter, håndvaske og badeværelsesmøbler nemme at installere. De er designet med tanke på installatørerne og spiller perfekt sammen med Geberits produkter bag væggen. Klik på installationsvideoen og se, hvordan det nye Geberit ONE toilet bliver installeret.

DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE

Geberit Acanto badeværelsesserie

De nye Geberit designserier til badeværelset kombinerer toiletter, bideter og håndvaske med spejle, spejlskabe, skuffeelementer og hylder med rigelig og fleksibel opbevaringsplads. Fleksibiliteten ved at have så mange designløsninger i forskellige prisniveauer gør planlægningen nemmere end nogensinde. Nu er det muligt at planlægge en komplet badeværelsesløsning, der passer til badeværelsets størrelse.

Design meets function

Geberit badeværelsesserie

Organiske, naturlige kurver, nutidige geometriske linjer og specielle former. De nye badeværelsesserier skaber hver især et umiskendeligt designsprog, som er gennemført lige fra toilet til håndvask – fra badekar til badeværelsesmøbel.

Alle produkter er lavet med tanke på brugeren via intelligente, gennemtænkte elementer. Design og funktion går altid hånd i hånd. Det vises i enhver lille detalje og funktion i alle produkter. Design og funktion, harmonisk kombineret.