Find showroom og udstilling i nærheden af dig

Vær opmærksom på, at du skal acceptere alle cookies for at se søgefeltet. Du kan ændre dine cookie-indstillinger nederst på siden.

Besøg Geberits egne showrooms og udstillinger på følgende adresser:

Albertslund - Geberit A/S
Roskildevej 16
2620 Albertslund
Man-tor: 9-16
Fre: 9-15.30

Showroomet har frokostlukket kl. 12.00 - 12.30
Showroomet lukker kl. 14 den 31. januar

Book tid i showroomet her

Lystrup
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Man-fre: 8-12

Book tid i showroomet her

Byggecentrum
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart
Man-søn: 10-17

Læs mere om Byggecentrum

På grund af mulige ændringer i showrooms/udstillinger er det desværre ikke muligt for Geberit at garantere, at den nævnte badeværelsesserie aktuelt kan ses i alle showrooms. Kontakt dit showroom/udstilling for at være på den sikre side. Tak for din forståelse.

Geberit virtuel showroom Inspirerende og informativt

Vores virtuelle showroom er den perfekte måde at forberede dig til et møde med en VVS-installatør eller et besøg i et showroom. På turen i vores online showroom kan du få et indblik i vores forskellige badeværelsesserier, så du er klar til at stille spørgsmål til en Geberit partner.

Find ud af, hvilke smarte funktioner produkterne har, som kan gøre din hverdag nemmere, hvordan du kan få bedre opbevaringsplads og få den bedste komfort på badeværelset. Bliv inspireret - vi viser dig hvordan.

Sådan fungerer det virtuelle showroom

Det online værktøj giver dig mulighed for at navigere frit rundt i udstillingen. Hvis du ønsker at se et bestemt produkt, så klik blot på det for at få mere information. Vores virtuelle showroom er simpelt og intuitivt.