Find showroom og udstilling i nærheden af dig

Showroom locator

Oplev Geberits produkter i en udstilling

Skal du lave nyt badeværelse? Eller blot renovere det gamle badeværelse? Ønsker du rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Nedenfor kan du finde en installatør med en udstilling i nærheden af dig.

Du kan nemt se, hvilke produkter og serier der er udstillet. Vi kan dog pga. mulige ændringer ikke garantere, at den nævnte badeværelsesserie aktuelt kan ses i alle udstillinger. Kontakt udstillingen for at være på den sikre side.

Alle viste installatører i søgningen har en udstilling - også selvom de har betegnelsen “Installatør“. Det betyder blot, at der både er mulighed for at se produkter udstillet og få hjælp fra en VVS-installatør.

Geberit virtuel showroom Inspirerende og informativt

Vores virtuelle showroom er den perfekte måde at forberede dig til et møde med en VVS-installatør eller et besøg i et showroom. På turen i vores online showroom kan du få et indblik i vores forskellige badeværelsesserier, så du er klar til at stille spørgsmål til en Geberit partner.

Find ud af, hvilke smarte funktioner produkterne har, som kan gøre din hverdag nemmere, hvordan du kan få bedre opbevaringsplads og få den bedste komfort på badeværelset. Bliv inspireret - vi viser dig hvordan.

Sådan fungerer det virtuelle showroom

Det online værktøj giver dig mulighed for at navigere frit rundt i udstillingen. Hvis du ønsker at se et bestemt produkt, så klik blot på det for at få mere information. Vores virtuelle showroom er simpelt og intuitivt.