Geberit ComfortLight Dit nye favorit lys

Det er ofte det første sted, vi går hen om morgenen, og det sidste sted, vi besøger inden sengetid: Badeværelset. En hyggelig atmosfære på badeværelset hjælper med at give en god start på dagen og ende den roligt. Geberits lyskoncept giver muligthed for at tilpase lyset dine rutiner med Geberit ComfortLight.

Tilgængelig i Danmark fra april 2023.

Fordele:

  • Produkter og møbler på badeværelset med Geberit ComfortLight sætter stemningen på badeværelset og giver perfekt lys til alle tidspunkter af dagen.
  • Justerbart lysniveau og lys skaber den rette belysning.
  • De tilsluttede lyskilder kan justeres samtidigt ved et tryk på en knap.

Det rette lys til enhver situation

Den automatiske lysstyring er let at bruge: Lyset er automatisk koldere, når lyset er kraftigere og varmere, når lyset er mere afdæmpet. Kombinationen af farvetoner og lysstyrker gør Geberit ComfortLight unik. Lyskonceptet kommer med fire lysniveauer, der kan give det rette lys til ethvert behov.

Simpel styring Det rette lys med et tryk på en knap

Alle lyskilder kan styres samtidig ved et tryk på en knap via DALI kontrolsystemet. Derudover kan lyset styres digitalt via Geberit Home App, via sensoren på spejlskabet eller på badeværelsets stikkontakt. Geberit Home App gør det også muligt at lave tidsindstillede styringer, for eksempel ved at forudindstille forskellige lysniveauer, når du tænder det, afhængig af hvornår på dagen du gør det.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Produkter til mere komfort på badeværelset