AquaClean Mera med berøringsfrit automatisk toiletlåg

Hvad er et douchetoilet?

Perfekt kombination Toilettet med douchefunktion

Et brusebad er en utrolig forfriskende oplevelse, der giver en følelse af renhed. Det samme gælder ved toiletbesøg, hvor vand er den mest effektive måde at rengøre sig på efter toiletbesøg. Det er her et douchetoilet kommer ind for perfekt at kombinere disse behov. Et toilet med en integreret douchestråle tilbyder en grundig og skånsom rengøringsoplevelse uden behov for toiletpapir.

Et douchetoilet, der ofte omtales som et japansk toilet, garanterer perfekt personlig hygiejne efter hvert toiletbesøg og passer til alle – uanset alder, helbred eller køn.

Enkelt og rent Sådan fungerer douchefunktionen

Trin 1

Douchearmen starter i sin beskyttede parkeringsposition. Den skylles automatisk før hver brug for at sikre, at den altid er helt ren. Så snart du starter doucheforløbet med et tryk på en knap, forlænges douchearmen.

Trin 2

Sekunder senere vil du mærke en behagelig vandstråle, der rengør dig efter toiletbesøg.

Trin 3

Når doucheforløbet er udført, skylles douchearmen automatisk, og den vender tilbage til dens oprindelige position. Du vil som resultat føle dig helt ren og frisk resten af ​​dagen

Højere standarder for renhed

Føl dig helt ren efter hvert toiletbesøg. Douchestrålen renser de mest intime dele af din krop blidt og effektivt.

Frisk følelse

Oplev den rare følelse af varmt vand, en fremragende douchestråle og enestående renhed.

Personligt valg

Dit badeværelse, din beslutning. Bliv inspireret af former, farver, materialer og individuelle rammer for virkelig at forbedre din toiletoplevelse.

Ekstra komfort

Vælg ekstra komfortfunktioner og forvandl dit toilet til en velværezone. Hvorfor ikke prøve vores toiletsædevarme for en varm oplevelse året rundt?

Uovertruffen tilfredshed Douchetoiletter i hele verden

92 procent tilfredshed med Geberit AquaClean-douchetoilet
Kundetilfredshedsskala for Geberit AquaClean

Geberit har arbejdet på at forbedre udvalget af douchetoiletter i over 45 år. Vores kunders tilfredshed bekræfter, at toiletter med integreret douchestråle er helt i tråd med forbrugernes ønsker og de bliver mødt med oprigtig entusiasme. Faktisk er over 80 % af Geberits kunder meget tilfredse og vil anbefale douchetoiletterne til andre. (2019, Geberit kundeundersøgelse, 700 respondenter)