Produktinnovationer og nyheder | Geberit DK

Nyheder Badeværelsesprodukter

Nye perspektiver Til hele badeværelset

Få et eksklusivt indblik i innovationerne og nyhederne for 2024. Læs mere for at blive klogere på attraktive nye funktioner og tilføjelser til Geberits sortimenter til badeværelset.

Badeværelsesserier

Geberit Mix & Match Nye møbelkombinationer

Mix & Match: Geberit ONE-håndvask til bordplademontering med iCon-underskab

Geberit tilbyder nu en lang række forskellige muligheder for at skræddersy håndvaskemøblet, så det passer til kundernes personlige præferencer. Med Geberit Mix & Match kan du kombinere badeværelsesmøbler, håndvaske og tilbehør på tværs af forskellige serier.

Mix & Match sortimentet er designet ud fra et modulopbygget koncept. Afhængigt af design og funktionelle præferencer, kan badeværelsesmøbler og håndvaske fra Geberit ONE, Acanto og iCon badeværelsesserierne samles individuelt og parres med matchende spejle eller spejlskabe.

Mere information om Mix & Match

Geberit Acanto Klare linjer, personlige detaljer

Geberit Acanto-håndvask med badeværelsesmøbler og Geberit Acanto-toilet

Vores badeværelsesmøbler i Geberit Acanto badeværelsesserien har gennemgået et fuld redesign. Alle skuffer tilbyder nu opbevaringsplads i fuld dybde, da vandlåsudskæringen ikke længere er påkrævet. Derudover har Acanto badeværelsesmøblet nu også det smarte skuffesystem fra Geberit ONE og iCon. Som med alle Mix & Match badeværelsesmøbler er møbelrammen den samme, ligesom siderne til fastgørelser og tilbehør såsom håndklædeholdere.

Udover to glasoverflader (i hvid og lava) omfatter sortimentet nu også badeværelsesmøbler i hvid højglans, hvid mat og lava mat samt melamin eg og valnød.

Mere information om Geberit Acanto

Geberit Bambini Moderne design med nye farver

Børn, der leger i et Geberit Bambini-badeværelse

Moderniserede toiletter, lege- og vaskekummer, betjeningsplader, Geberit Duofix elementer til toiletter og Geberit GIS-sæt til vaskepladser vil være tilgængelig fra april 2024 til Geberit Bambini badeværelsesserien.

Produkterne i badeværelsesserien fås i forskellige farver og kombinationer for at komplementere børnepasningsfaciliteterne: havblå og lyseblå, skovgrøn og lysegrøn, karminrød og orange og neutral hvid.

Mere information om Geberit Bambini