For at kunne tilbyde dig en optimal service, anvender denne hjemmeside cookies. Ved at bruge vores hjemmeside udtrykker du dit samtykke til denne funktion. Du kan finde mere information i vores fortrolighedspolitik .

LUK
Geberit Danmark

Geberit seminarer

Gratis tilmelding

Soundwave-seminar

På Geberit Soundwave-seminar vil du kunne høre mere om problematikkerne omkring lyd og brand i etagebyggerier, hvor disse højaktuelle temaer vil blive belyst, og hvor vi vil præsentere vores lydoptimerede gulvafløb.

Her vil du blandt andet kunne møde landets førende eksperter, som vil fortælle omkring mulige problemstillinger i byggerier i Danmark.

Der er på nuværende tidspunkt ikke planlagt træninger i 2020. Ønsker du at skrive dig op og få information når vi afholder vores næste seminar, bedes du sende en mail til:

karin.buskthygesen@geberit.com

Brugsvandsseminar

På vores Brugsvandsseminar vil videns- og erfaringsdeling stå øverst på dagsordenen. Vi garanterer et højt fagligt niveau, når der bliver sat fokus på de temaer, som vi oftest møder spørgsmål om.

For at komme hele vejen rundt om brugsvandssystemer og de relaterede problematikker, har Geberit desuden allieret sig med to danske eksperter, som vil opdatere med de nyeste tiltag på området.

karin.buskthygesen@geberit.com

Fejl

 
 

Indsæt navne på deltagere: