Strandparken 3, Blåvand

Projektinformation

Sommerhus ved Blåvand med Geberit badeværelsesmøbler og toilet
Sommerhus ved Blåvand med Geberit badeværelsesmøbler og toilet
Sommerhus ved Blåvand med Geberit badeværelsesmøbler og toilet

Bygning: Sommerhus

Sted: Blåvand

Opført: 2021

Følg med på instagram: @triner2 og @strandparken3

Læs om projektet

Om projektet

Sommerhus ved Blåvand med VariForm badeværelsesmøbler

Trine Rasmussen, der står bag instagramprofilen @triner2, og hendes mand stod med et stort gammelt badeværelse i deres sommerhus Strandparken 3, der i den grad trængte til en opgradering. De havde dog en plan om at lave det store badeværelse med tilhørende mørk, lille sauna til to brugbare badeværelser: et stort og et lille.

”Alle produkter fra Geberit er kendetegnet ved høj kvalitet og nem opsætning”, og derfor var hun heller ikke i tvivl om, hvor alt fra toilet og håndvask til badeværelsesmøbler og spejl skulle komme fra.

Trine er endt med at kombinere flere forskellige serier fra Geberit for at kunne få lige præcis det, hun synes passede bedst ind på badeværelserne. Spejlet er således fra Xeno2 serien, toilettet er et Acanto væghængt toilet og badeværelsesmøblerne er fra den opdaterede VariForm serie med runde bordstående håndvaske.

Trine er gået efter at strømline de to badeværelser og har således valgt ens badeværelsesmøbler til begge badeværelser, så det lille badeværelse har en enkelt håndvask, mens det store badeværelse har fået et sammensat badeværelsesmøbel med to bordstående håndvaske.

Vi har sat to håndvaske på – det synes vi simpelthen ser så fint ud. Det giver lidt hotelstemning.”