Parkbyen, Aalborg

Projektinformation

Parkbyen i Aalborg
Parkbyen i Aalborg om aftenen
Parkbyen, Aalborg, set oppefra

Bygning: Lejligheder

Sted: Aalborg

Opført: 2020 -

Arkitekter: TRANSFORM

Brochure: Oversigt over nordiske projekter  (913 KB)

Læs om projektet

Om projektet

Udsigt fra altan Parkbyen i Aalborg

Tæt på Aalborg centrum i et grønt område ligger Parkbyen, der består af en række arkitekttegnede højhuse der huser både ejer- og lejeboliger. De grønne områder, stier og legepladser mellem bygningerne og Golfparken i baghaven binder området sammen. Men de høje bygninger kræver også noget, for installation af forsynings- og VVS-installationer i højhuse kan være kompleks, for der skal både sikres et lavt støjniveau fra afløbsrørene og spares plads mellem etagerne, så pladsen i lejlighederne kan udnyttes bedst muligt. Her har Geberit været behjælpelig.

”Parkbyen er helt klart en opgave, hvor det for os i Geberit handler om at være så diskrete, som overhovedet muligt. Faktisk skal Parkbyens beboere slet ikke opdage, at vi har leveret afløbs- og forsyningsrør, for vi går efter at fylde så lidt som muligt og støje så lidt som overhovedet muligt,” siger Lennarth Dahl, teknisk salgskonsulent i Geberit.