Bæredygtighed hos Geberit

Geberit skaber bæredygtig livskvalitet med innovative vandbesparelser, omfattende know-how og et stærkt fokus på bæredygtighed - blandt alle produkter, sektorer og processer. Det er en tilgang, der virkelig betaler sig for både miljøet og samfundet, såvel som kunder, partnere og medarbejdere. Vores eksempler inkluderer produkter til grønt byggeri, træning med fokus på etik, enestående logistik og store vandbesparelser hos Geberit produkter verden over.

Konsekvent bæredygtighed Miljøvenlig takket være vores eco-design princip

Illustration af eco design

Som standard bruger Geberit eco-design test kriterier i alle produktudviklingsprocesser for at det stemmer overens med principperne for bæredygtighed - hele vejen igennem produktets levetid. Når alt kommer til alt, er det kun produkter, der lever op til bæredygtighedskriterierne, der fortjener at blive lanceret på markedet. Derfor arbejder Geberit også på, at det nye produkt altid er mere bæredygtig end dets tilsvarende forgænger.

Geberit fokuserer konsekvent på eco-design. Vi stræber mod at bruge de ressourcer, der er nødvendige, for at skabe et produkt, der er både intelligent og fornuftigt, så det påvirker miljøet så lidt som muligt. Geberit fokuserer på bæredygtighed allerede i produktets udviklingsfase. Derudover bliver der brugt miljøvenlige materialer, minimeret risici og optimeret brugen af ressourcer.

At tænke på den lange bane er nøglen til innovationer Produkter

vand og sten - flod

Den som bygger ansvarligt, bygger bæredygtigt. Derfor skaber Geberit bæredygtige produkter, der opfylder de højeste standarder og således tilbyder innovative løsninger til bæredygtigt byggeri.

“LEED“ i USA, “MINERGIE“ i Schweiz, “Green mark“ i Singapore og “German Sustainable Building Cerificate“ er blot nogle af de mange byggeri certifikater, som Geberit har.

Geberit har et stort sortiment af produkter, der bliver betragtet som bæredygtige sanitetsløsninger, og som bidrager til at mindske energi- og vandforbruget samt er lavet af miljøvenlige materialer. Lydisolering er også en del af et ansvarligt produktdesign.

Se vores udvalg af bæredygtige produkter

Inspirerede løsninger starter med evnen til at lytte Mennesker hos Geberit

Himmel med skyer og et bjerg

Det er medarbejderne, der gør en forskel hos Geberit. De er bag de succeser, som vi også ønsker i fremtiden.

Det er derfor, vi værdsætter individer, der har mulighed for at udvikle deres evner og personligheder i overensstemmelse med vores bæredygtighedskultur. Og fremme vores medarbejdere individuelt - på alle niveauer og i alle trin af deres karriere.

Bæredygtighed er også et løfte til samfundet. Geberit tager en altomfattende tilgang til ansvarlighed, bl.a. gennem udviklingsprojekter og global forpligtelse til menneskets ret til rent drikkevand og grundlæggende sanitære faciliteter.

Mere avanceret, effektivt og bæredygtigt Produktion

geberit produktion

Miljøvenlighed, ressourceeffektivitet, arbejdsbetinget sikkerhed og innovativ tænkning er nøglen til bæredygtig produktion. Til det formål har Geberit altid forfinet sine produktionsmetoder og konsekvent mindsket den miljømæssige påvirkning.

Globale standarder hjælper os med systematisk at takle områder med potentiel forbedring og således opnå vores ambitiøse mål. Alle produktionssteder og lagre som helhed arbejder med ISO 9001 og ISO 14001.

Snart vil alle fabrikker også integrere OHSAS 18001 standarderne, der sikrer arbejdsmæssig sundhed samt sikkerhed. Uanset, hvor Geberits produkter bliver produceret, så har globale standarder og den seneste teknologi høj prioritet på vores fabrikker. For vores kunder, vores medarbejdere, for miljøet - og for vores fremtid.

Idéer til bedre livskvalitet Social forpligtelse

Geberit medarbejdere i Nepal

Med vores sociale projekter, forsøger vi at give et bæredygtigt bidrag for at forbedre livskvaliteten - ved at hjælpe mennesker med at udvikle deres regioner og få bedre sanitære faciliteter og således tilbyde en fundamental ressource.

2,5 milliarder mennesker verden over, inklusiv en milliard børn, lever lige nu uden de grundlæggende sanitære faciliteter og udsætter således deres helbred for risici. Livstruende sygdomme som kolera, malaria og tyfus kan hurtigt spredes grundet den dårlige hygiejne.

Udover at tilbyde penge og materialer, har Geberit også etableret sociale projekter med ansatte. Hvert år siden 2008 har en gruppe medarbejdere brugt to uger på at arbejde for at skabe bedre sanitære forhold rundt om i verden.