Kreativ genbrug og designtips til badeværelset

Forvandl gammelt til nyt - det er tricket til at upcycle dit badeværelse. Hvordan kan nogle få kasserede ting blive brugt til at skabe unikke og brugbare ting til dit badeværelse og dermed give det et personligt touch. Her er nogle forslag:

Speciel toiletpapirholder i træ
iCon badeværelse med stige til håndklæder

Du behøver ikke altid at renovere hele badeværelset for at skabe en ny atmosfære. Nogle gange kan selv de mindste ændringer gøre en stor forskel. Nogle få personlige detaljer såsom pyntegenstande kan ære nok til at skabe forandring på dit badeværelse.

I de seneste år er genbrug og upcykling - at redesigne ting, der ellers har opbrugt deres levetid, og give det nye funktioner - blevet populært overalt i hjemmet. Det forklarer, hvorfor eksempelvis europaller er at finde i mange hjem, som stueborde eller sengerammer.

Upcykling kan selvfølgelig også bruges på badeværelset, eksempelvis ved at male en gammel stige og bruge den som håndklædeholder eller til tøj, eller en gammel kurv, der bliver lavet om til en smart vasketøjskurv.

DIY på badeværelset

Ting, som vi ikke kan skille os af med, kan også laves om til et nyt design og på den måde understøtte tanken om bæredygtighed. En gammel stol, der ikke længere dur til spisebordet, kan bruges til tøj på badeværelset og give det et særligt udtryk. Sandpapir, kalkmaling og farveløs lak kan hurtigt shine et gammelt træmøbel op.

Andre eksempler på praktisk upcykling idéer til badeværelset:

  • et marmeladeglas kan bruges til sæbe
  • lidt frisk maling på en gammel trækasse, og det kan bruges til rene håndklæder
  • dekorerede glas, tindåser og spande kan bruges til smart opbevaring
  • tomme flasker kan bruges til vaser

Kreativiteten kender ingen grænser - så måske kan en ting, som du allerede har kasseret upcycles og finde vej til dit badeværelse.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Badeværelsesprodukter

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelet. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset