Teknologi skaber plads

Elementerne holdes på det essentielle niveau takket være pladsbesparende badeværelsesdesign

Mange mennesker ønsker at give afkald på ”living large”. Folk forsøger at økonomisere med ressourcerne og begrænse deres forbrug og rejser. Boligidéer med slagord som micro living og tiny homes vækker opmærksomhed for tiden, fordi de lover mindre miljømæssige aftryk end almindelige hjem. Så selvom ”less is more” betyder, at du måske får mindre plads, vil det på ingen måde sige mindre livskvalitet.

Tendensen til at fokusere på det centrale har påvirket arkitekturen, særligt inden for badeværelsesdesignet. Her betyder ”less is more”, at selv små badeværelser kan byde på sublim komfort og skabe en afslappet atmosfære takket være pladsbesparende løsninger. Nøglen til alt dette ligger i installationsvægteknologien – stadig flere tekniske komponenter monteres bag installationsvæggen, så de ikke længere er synlige. Elementerne, der er tilbage i dit synsfelt, skiller sig ud, fordi de er elegante og kan betjenes let – igen et spørgsmål om ”less is more”.

Hvis du i øvrigt spekulerer over, hvad micro living betyder, er det faktisk ikke så let at besvare. I Centraleuropa vil det sige, at en hustand med én person er på maks. 30 m². Men i Japan, hvor man kan finde små sengekapsler med en overflade på mindre end 6 m², er det et tal, man ville le ad.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit drømmebadeværelse.