Struktur skaber plads på badeværelset

tegning der illustrerer struktur på badeværelset

Hvad skal vi gøre med børster, tuber og dåser? Det er ikke første gang, vi har spurgt os selv om dette. Én mulighed ligger i badeværelsesmøblet, der kan fungere som skab - enten gulvstående eller et der hænger på væggen - og dermed kan skabe opbevaringsplads.

Det magiske løsning, når det kommer til opbevaringsplads på badeværelset, er dog ikke flere møbler, men struktur. Magien bag dette er ikke kompliceret: ved at forvise kaos fra badværelsesmøblerne og i stedet skabe struktur og organisering, kan du få det bedste ud af den opbevaringsplads, du har.

Organisér med skuffer

Vaskeskabe er oplagte til opbevaring, da de løser to problemer: de gemmer vandlås og rør og skaber samtidig opbevaringsplads under håndvasken. Ideelt set vil et vaskeskab eller badeværelesmøbel også have skuffer, hvor du kan opbevare ting på en praktisk måde.

Kvalitet betaler sig

Skuffer kommer i mange forskellige modeller og forskellige materialer i varierende kvalitet. De skal helst være monteret på skinner, der kører godt. Dette sikrer, at skuffen hurtigt kan åbnes og lukkes uden at indholdet i skuffen flyver rundt. Nogle skuffer har skinner, der tillader skuffen at blive trukket helt ud, så der er godt udsyn over indholdet.

Stille og lydsvag

Selvlukkende skuffer og soft close mekanismer er to andre features til moderne badeværelsesmøbler. Hvis skuffen er selvlukkende, skal den blot have et blødt skub for at den lukker stille i. Soft close funktionen sørger for, at skuffen ikke larmer, når den lukker i, og sørger samtidig for, at skuffen lukkes blødt, så indholdet ikke bliver rodet rundt i skuffen.

P.S. Hvis du vil holde badeværelset endnu mere ryddeligt, kan du sortere i bokse. Disse kan kan blandt andet fås sammen med flere forskellige badeværelsesserier.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset