Slut med at fryse på badeværelset

kvinde i bad

At træde ind i et dejligt varmt badeværelse giver den helt rigtige start på dagen.

Hvis badeværelset er koldt og du fryser om morgenen, bliver det endnu sværere at vågne helt op. Et koldt rum med flisegulv er en ubehagelig oplevelse, hvis du stadig kun er halvvågen - og det gælder især på badeværelset, som er det rum de fleste af os bruger først om morgenen.

Her er et par tips til at sikre, at du får den bedste start på dagen på badeværelset.

Hvordan holdes tingene varme?

Studier viser, at temperaturen på badeværelset skal være minimum 23 grader for at få os til at holde op med at fryse, når vi tørrer efter et bad. Et udvalg af varmekilder er tilgængelig til at hjælpe os med at skabe den anbefalede minimum temperatur:

Håndklædetørrer
En håndklædetørrer holder ikke kun dine håndklæder tørre, men sørger også for, at de er dejligt lune, når du stiger ud af badet.

Brusedør
En brusedør sørger for at holde varmen inde i brusebadet og er den bedste måde at sørge for et varmt bad. Ved at montere en brusedør har du et varmt og dampet bad, selv efter du har slukket for det varme vand.

Bademåtte
Hvis du leder efter noget blødere under fødderne, kan du tilføje en bademåtte eller et tæppe de steder, hvor du står meget. Det gør det hyggeligere og kan samtidig skabe et flot udtryk på badeværelset.

Douchetoilet
Moderne douchetoiletter kommer i dag med sædevarme. Derudover rengør det dig med varmt vand efter toiletbesøg. Som et rart, varmt knus.

Forresten: Vidste du, at spejlskabe også er tilgængelige med en varmefunktion? det er dog ikke til at opvarme rummet, men derimod til at fjerne dug fra spejlet, så du kan se dig selv i spejlet, når du er færdig i badet.

Tip: Det rigtige tilbehør, såsom håndklæder i varme farver eller planter, kan gøre dit badeværelse endnu mere hyggeligt. Og kombinationen af et flot visuelt udtryk og behagelige dufte kan gøre dit badeværelse til et rart sted at være.

Vær altid opdateret

Fire små geberit historie billeder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelet. Forbliv opdateret på de seneste produtker, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet