Ren æstetik

Geberit AquaClean Sela – et douchetoilet til næste generation

Schweizisk fødte Hans Maurer opfandt douchetoilettet i slutningen af 1950’erne. I begyndelsen var modellerne store, klodsede og helt tydeligt anderledes toiletter. Det var straks tydeligt for den uindviede, at de måtte have ekstra funktioner – hvad de så end måtte være.

I dag, cirka 60 år efter lanceringen af den første model, hører klodsede former og synlige tilslutninger fortiden til. To faktorer har gjort dette muligt – for det første fylder styringselektronikken meget mindre, eftersom elektronikken er blevet meget mindre. For det andet er folk begyndt at gentænke installationer og design, også i forbindelse med badeværelset. Fokus er nu på tidløse, elegante designs og indbygget teknologi. Selv el- og vandtilslutningerne i douchetoiletterne er blevet indbygget på en måde, så de slet ikke er synlige for brugeren. Ved første øjekast ser nutidens douchetoiletter ud til at fungere som almindelige toiletter, men de skiller sig ud med fremragende funktioner såsom douchearmen, toiletsædevarmen og lugtudsugningen.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Badeværelsesprodukter

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset