Perfekt rent helt ind i hjørnerne

Rengøringen af badeværelser er blevet nemt

Det er vigtigt, at badeværelset har et smart design og intelligente funktioner, men for brugeren er rengøringsvenligheden endnu vigtigere. Få dit badeværelse skinnende rent ved hjælp af få enkle tricks.

 • Let tilgængeligt
  Badeværelsets udstyr, som man har arrangeret i bokse, kan nemt gemmes væk, så man opnår rene overflader, der kan rengøres hurtigt og let. Endnu bedre er det at bruge praktiske kasser til organisering, så du udnytter badeværelsesmøblernes indvendige dele maksimalt.
 • Nem tømning
  Toiletbørsteholdere skal være lige så rene som selve toiletbørsterne, ellers vil resterende vand i holderne hurtigt afgive en ubehagelig lugt. De bør derfor have et simpelt design og være nemme og sikre at rengøre.
 • Skyllet
  Afløbsledninger skal passes, selv om de ikke er synlige på badeværelset. Aflejringer kan hurtigt hobe sig op i vandlåse eller på keramiske overflader, så de bliver sværere at rengøre. For at undgå dette skal du sørge for at skylle dem regelmæssigt med rigeligt vand.
 • Rengør oftere
  Fugerne omkring toilettet og håndvasken er de områder, hvor skidt, bakterier og urinstænk primært aflejres. Det kan medføre ubehagelige lugte. For at forhindre dette bør du regelmæssigt rengøre toilettet og håndvasken og huske at rengøre fugerne indimellem.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Badeværelsesprodukter

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset