Når velvære møder hektisk hverdag

skab struktur på badeværelset med god opbevaring

Det ene øjeblik er det en oase af velvære, det næste et hektisk sted. Badeværelset skal leve op til en række forskellige krav – nogle gange nærmest på samme tid. Med et intelligent design er det muligt.

Step 1 - Hvad har du brug for

Den bedste måde at starte med at planlæggebadeværelset er at finde ud af, hvad der er behov for. Opfylder den plads, der er i dag, dine behov? Hvordan vil dine behov se ud i fremtiden? Vil små børn stadig have brug for et badekar om nogle år? Eller skal der snart være plads til hele familien foran spejlet om morgenen?

Step 2 - En armslængde

Tandbørsterne skal være ved håndvasken, ekstra toiletpapir skal placeres tæt på toilettet og håndklæder tæt på brusenichen. Gå en runde på badeværelset. Hvad skal være inden for en armslængde, når du står ved håndvasken, toilettet eller brusebadet?

Step 3 - Kunsten at organisere

Start med at skrive ned, hvad du gerne vil have gemt væk, og hvad der skal være synligt på hylder. Hvad giver mening at placere sammen og hvad skal have sin egen plads? Er dine skuffer organiseret i dag eller vil det være nemmere, hvis de var det i fremtiden, så tingene blev nemmere at finde? Og hvor meget opbevaringsplads skal hvert familiemedlem bruge i dag og i fremtiden?

Step 4 - Find løsningen

Hvis du ikke ønsker, at alt skal være synligt hele tiden på badeværelset, er der mange smarte måder såsom spejlskabe, skuffer med bakker til alle tingene og skabe, der hænger på væggen. Forhåbentlig bliver det nemmere at vælge, når du kender familiens behov.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit drømmebadeværelse.