Ikke flere kølige ture på toilettet

Du behøver ikke leve med kolde ture på toilettet eller et iskoldt toiletsæde

At få et dejligt varmt badeværelse med gulvvarme er oplagt for de fleste mennesker, når de planlægger deres badeværelse. Men gulvet er ikke det eneste sted, du kan integrere varme. Bademåtter og håndklædetørrere er en anden måde.

Er varmt toiletsæde? Hvorfor?

Et sted folk ofte glemmer at indtænke varme er i toilettet, men det behøver ikke at være sådan. Det, der i lang tid har været almindeligt i Japan, kan blive til virkelighed på dit eget badeværelse.

Hvordan?

Toiletvarme er en integreret del af mange douchetoiletter. En nærhedssensor aktiverer varmen i sædet, så snart du kommer tæt på toilettet. Med et doucehtoilet får du udover sædevarme også rengøring med varmt vand, når du har brugt toilettet. Dejlig varm og ren inden du starter dagen.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Badeværelsesprodukter

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset