Hvorfor taler vi ikke om toilettet?

Før toilettet med skyllefunktionen blev opfundet i det 18. århundrede, gik folk på toilet i det fri uden for huset ugeneret af, hvad andre tænkte. Det var først i det 20. århundrede, at toiletter blev en mere almindelig del af private hjem, hvor de indtil da havde været for eliten. Jo mere private badeværelserne blev, jo mere tilbageholdne blev folk med at tale om toiletbesøg.

Kvinde på Geberit badeværelse

Der er intet sted som hjemme

Vi foretrækker at bruge vores eget toilet derhjemme, og mange er bange for at efterlade spor eller en ubehagelig lugt, hvis de bruger offentlige toiletter. Derfor undgår mange at bruge toiletter på eksempelvis arbejdet og venter til de kommer hjem om aftenen. Det samme gælder andre offentlige steder. I en nordisk undersøgelse fra 2019 foretaget af YouGov svarede 17%, at de undgår toiletbesøg på arbejdet, 24% undgår det på restauranter, mens 30% undgår at gå på toilet andre offentlige steder. Ifølge forskere har disse negative tanker om offentlige toiletbesøg direkte effekt på kroppen og dermed på selve toiletbesøget.

Tre gode ting om toilettet

Har du nogensinde set ordentligt på et toilet? Sikker ikke - og det er ærgerligt, for sådan en fantastisk innovation fortjener mere opmærksomhed. Alt andet lige bruger vi toilettet mange gange hver eneste dag. I modsætning til traditionelle toiletter, indeholder moderne toiletter funktioner som rengøring med vand og lugtudsugning. Sådanne funktioner giver renhed og velvære efter toiletbesøg en helt ny betydning.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Badeværelsesprodukter

Vær altid opdateret

Fire billeder fra geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset