Hvorfor skal du have badekar?

badekar geberit

Trenden er tydelig: brusenicher, specielt bruseområder i niveau med resten af gulvet, har vundet over de gode gamle badekar. Badekar bliver således mindre og mindre populære.

Det er på trods af, at mange andre badeværelsesprodukter blegner sammenlignet med et badekar. Badekarret repræsenterer en oase af velvære og velbehag. Kleopatra badede jo også i mælk - hun brusede sig ikke i det.

For alle hvis navn ikke er Kleopatra og som kun har ét badeværelse, kan den klassiske løsning med et badekar og bruser i et være en god løsning. Hvis du har lidt mere plads, behøver du ikke at vælge - så kan du overveje et fritstående badekar.

MEN, lad ikke den ekstra plads snyde dig til at vælge et større badekar. Det er ikke tilfældigt, at standardstørrelsen for badekar generelt er 175 x 70 x 75 cm. Det er fordi et badekar skal passe til størrelsen på kroppen.

Der er én mere detalje, du bør overveje, som er vigtig på den lange bane: afløbssystemet. Når du sidder i badekarret for at prøve det - hvilket er lige så vigtigt som at prøve nye sko - så skal du sikre dig, at afløbssystemet ikke er i vejen, da det vil ødelægge badeoplevelsen.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Badeværelsesprodukter

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset