Hvor rent skal det være?

Hvordan bør vi rengøre os selv efter et toiletbesøg?

Regelmæssige toiletbesøg er slet og ret en del af det at være menneske. Det er særlig vigtigt at føle sig så veltilpas og hygiejnisk som muligt. Når alt kommer til alt, ønsker alle at føle sig friske og rene efter ethvert toiletbesøg – derfor bruges vådservietter eller toiletpapir i de fleste husstande. Men opnår man reelt ægte renhed med toiletpapir? Videnskaben siger nej, og det samme gør en stor del af befolkningen. En kendt amerikansk rapper har lavet denne sammenligning: ”Tag et stykke chokolade, gnid det mod et trægulv, og prøv så at tørre det væk med et tørt håndklæde. Du ender bare med at gnide det ind i alle sprækkerne.” Det giver mening, selvom det er lidt ulækkert, når du drager den logiske konklusion af sammenligningen. Men hvor sundt og hygiejnisk er det at bruge vådservietter?

Vådservietter fremhæves ofte som et hygiejnisk produkt i reklamer, men det er slet ikke sundt – langt fra, faktisk. Nogle af de stoffer, der anvendes i papiret, kan udløse hudirritation eller endda allergiske reaktioner. Så hvordan bør vi rengøre os selv efter et toiletbesøg? Det er faktisk ret enkelt – med vand. Toiletter med indbygget douchefunktion er den perfekte løsning. Et douchetoilet, der rengør det intime område blot med et tryk på en knap, er godt for din hud og garanterer dig en følelse af lige at være steget ud af brusebadet, hver gang du har været på toilettet.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset