Her er noget, du ikke ville forvente

Betjeningspladen er første led i skylleteknikken. Den har først og fremmest en praktisk funktion: Den udløser skyllet – den store knap er til det store skyl, den lille knap til det lille skyl – og giver nem adgang til den bagvedliggende mekanik, så det er let at udføre vedligeholdelse og reparationer, hvis det skulle være nødvendigt. Men pladen handler om meget andet. Takket være tilpasningsevnen vil den nærmest med garanti tilføre en unik værdi på ethvert badeværelse. For eksempel:

Et eksempel på perfekt integrering

Betjeningsplade Omega60

Minimalistisk, enkel, ligefrem – betjeningsplader som Omega60 træder et skridt tilbage og giver badeværelset en stemning af klarhed og ro. Omega60 træder faktisk bogstavelig talt et skridt tilbage, eftersom den installeres i niveau med flisevæggen.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Badeværelsesprodukter

Vær altid opdateret

 Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset