Et rart sted at sidde

Nogle dage føler du dig lidt dvask. Du mangler energi og føler, at dine ben er gelé. Lyder det bekendt? På disse dage kan det være hårdt at stå i badet.

Geberit badeværelsesstol

En siddeplads i badet

Skiftevis koldt og varmt vand i badet booster cirkulationen og kan være godt for kroppen.

Med et bruseområde i niveau med resten af badeværelsesgulvet og monteringen af en siddeplads i badet sikres komforten og sikkerheden i brusenichen. Afhængig af dine præferencer kan siddepladsen i badet være højdejusterbar, monteret på en fast højde eller være en løsning, der kan tages af og på. De kan laves, så de kun optager minimalt plads i bruseområdet. Selv en taburet kan være løsningen, hvis den er beregnet til at kunne tåle vand.

Shower with tiled bench

En taburet kan være meget praktisk

Det er ikke kun afslappende at sidde og nyde det varme vand i badet - en taburet eller anden siddeplads i badet kan også være komfortabel, når du eksempelvis skal barbere ben eller lignende.

Selvfølgelig er en taburet eller anden form for siddeplads i badet ikke altid i det bedste design. I stedet kan man lave en integreret bænk i brusenichen. Med det rette valg af materiale og farve, kan den passe perfekt ind i designet på badeværelset og samtidig tilbyde en behagelig siddeplads - eller plads til badetilbehør.

Rådgivning hos badspecialister

Hvis du overvejer en siddeplads i badekaret, vil vi anbefale at booke en tid hos en specialist i bruseområder, så du kan få den bedste rådgivning.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset