Når velvære møder hektisk hverdag

Hvis du har styr på opbevaringspladsen på badeværelset, har du intet at frygte i forhold til hverdagens stress og jag på badeværelset

Forestil dig scenen: Levende lys blafrer og gløder blidt, rosenblade er spredt over det hele. En lokkende aroma og blide lyde fylder luften. Endelig kan du slappe helt af ... Men lige et øjeblik – scenen med de levende lys og roser var i går aftes. Nu er klokken syv om morgenen, så det er pludselig tilbage til virkeligheden. Familiens medlemmer skal på arbejde, i skole og børnehave og forsøger alle at klemme sig ind på badeværelset på samme tid. Der opstår således flaskehalse på badeværelset hver dag.

Det ene øjeblik er det en oase af velvære, det næste et hektisk sted. Badeværelset skal leve op til en række forskellige krav – nogle gange nærmest på samme tid. Med et intelligent design er det muligt. Det handler alt sammen om at have et fremragende design og udnytte opbevaringspladsen godt. Det er noget af en kunst at anbringe genstande i de forskellige typer af badeværelsesmøbler, så alt er placeret et logisk sted og hurtigt kan nås. Spejlskabet er f.eks. det ideelle sted til de ting, man oftest bruger, såsom tandbørster, deodoranter og kosmetik. Ideelt set dækker underskabet så resten af behovene til opbevaring: Ud over sin funktion som opbevaringssted for hårbørster og hårtørrer fungerer det også som et decideret lager, hvor man finder plads til alle mulige ting lige fra badepræparater til håndklæder. Hvis du ønsker endnu mere plads, kan du inkludere et sideskab eller et højskab.

Kort fortalt: Hvis du har styr på opbevaringspladsen på badeværelset, har du intet at frygte i forhold til hverdagens stress og jag på familiens badeværelse – i stedet kan du se frem til rolige, afslappede stunder.

Ekstra værdi for digFå inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit drømmebadeværelse.