Når Fido skal i bad

En god hårsi beskytter vandlåsen til brusekarret mod græsstrå og hundehår

Som hundeejere alt for godt er klar over: Hvis din firbenede ven har tumlet lykkeligt omkring udenfor, vil den som regel have brug for et grundigt bad. Den nemmeste måde at fjerne mudder og skidt på er at sætte den ned i et badekar eller under bruseren. Men det er ikke altid populært hos vovse – nogle gange vil den forsøge at løbe væk for at undgå at blive våd.

Både når det drejer sig om store og små dyr, er badekarret det bedste sted at vaske din hund i fred og ro. Hunden kan ikke slippe væk fra badekarret så let, så det vil ikke være svært for dig at skylle den af. Men hvis din hund er større og tungere end de fleste, vil det være stort set umuligt at få den ned i badekarret og op igen sikkert. Hvis din våde hund så smutter ud af badekarret, er der en reel risiko for, at både hund og menneske kommer til skade.

I den situation er det mere sikkert at placere den snavsede hund under bruseren. Dette er nemmest, hvis du har plant gulv i brusenichen, fordi der ikke er nogen kanter i vejen, men derimod let adgang. Det eneste, du så skal gøre, er at åbne for vandet.

For at forhindre tilstoppede afløb bør groft snavs såsom blade fjernes, inden du begynder at vaske din hund. En hårsi beskytter naturligvis afløbet mod græsstrå og hundehår. Den indbyggede hårsi i Geberit renden til brusenicher forhindrer, at afløbet tilstoppes. Nu er der således intet, der står i vejen for, at dit kæledyr kan nyde badet.

Ekstra værdi for digFå inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit drømmebadeværelse.