Optimal plads og oprydning Modulært opbevaringssystem

Geberit Acanto underskab

På badeværelset skaber håndvasken og underskabet harmoni. Og indersiden af møblet er ikke mindre vigtig. Vores designere fokuserer på optimal design og pladsudnyttelse - eksempelvis med en valgfri organiseringsboks i træ, der er speciallavet til Geberit skuffer. Det gør det muligt at holde orden i skufferne med det pladsoptimerede opbevaringssystem, der er et modulært koncept. Som resultat kan du få en ryddelig hverdag og have dine ting inden for rækkevidde. Organiseringsbokse er en elegant løsning til alle, der ønsker orden.

Organiseringsboksene er noget af det, Geberit har udviklet, på baggrund af en undersøgelse blandt forbrugere. Det gælder også magnettavler med flytbare opbevaringsbokse og hylder.

Se løsninger fra Geberit Acanto

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Produkter der skaber mere plads på badeværelset