GEBERIT LANCERER5 NYE BADEVÆRELSESSERIER

Geberit lancerer nu en helt ny badeværelseskollektion med fem badeværelsesserier, der kombinerer toiletter og håndvaske med skabe, skuffeenheder og hylder, der kan bryste sig af masser af fleksibilitet. Det betyder, at det nu bliver muligt at få den samme kvalitet, holdbarhed og komfort foran væggen som bag væggen.

Den nye badeværelseskollektion består af mere end 1.200 produktnyheder til badeværelset, der alle er lavet med fokus på en kombination af sanitær knowhow og godt design. Det betyder, at det bliver endnu nemmere for dig som fagmand at tilbyde dine kunder en komplet løsning til badeværelset.

Her på siden kan du blive præsenteret for nogle af de nye produktserier og blive klædt på til at give dine kunder den bedste oplevelse.

Du kan tage en rundtur i et af Geberits showrooms, hvor de nye møbelserier netop er opsat. Tilgå det virtuelle showroom her

Længere nede på siden kan du få et dybere indblik i de forskellige serier og deres innovative funktioner.

Har du brug for yderligere information eller en snak om produkterne, så tag fat i din lokale salgskonsulent

Se de mange flotte detaljer i Geberits nye serier

Alle de nye kollektioner lever op til Geberits ønske om at levere innovative og holdbare kvalitetsprodukter i godt design, der samtidig er nemme at installere. Du vil herunder finde en kort gennemgang af nogle af de nye badeværelsesserier. Se videoerne og bliv klogere på de mange funktioner og forskellige designs.

Geberit ONE - Innovativt toilet med funktionelt design

EEF2 installation - Ny nem installationsmetode

Geberit Acanto - Tydelige linjer, individuelle detaljer

Geberit Citterio - Italiensk design med integrerede løsninger

Ceramic Clou - Håndvask uden overløb

Links til mere information