For at kunne tilbyde dig en optimal service, anvender denne hjemmeside cookies. Ved at bruge vores hjemmeside udtrykker du dit samtykke til denne funktion. Du kan finde mere information i vores fortrolighedspolitik .

LUK
Geberit Danmark

CABINN HOTEL, KØBENHAVN

Siden 1990 har Cabinn bygget hoteller i Danmark. Og nu står de også bag danmarkshistoriens største hotel, hvor første etape af byggeriet indeholder 1.226 værelser fordelt på 21.000 kvadratmeter i hjertet af København. Et omfattende projekt hvor Geberit har leveret forsynings- og afløbsrør, indbygningscisterner og betjeningsplader – men også vejledt undervejs for at sikre en optimal arbejdsproces.

”Når forskellige faggrupper skal samarbejde på så lidt plads, var det en stor fordel, at rørene fra Geberit både er lette, af høj kvalitet og enkle at samle. Det var med til at forbedre arbejdsforholdene markant.”

Antonio Fernandes understreger samtidig, at det har været en stor fordel, at Geberit har leveret den fulde pakke af forskellige rørtyper, samlinger og specialværktøj. På den måde har der været en sikkerhed ved leverancer og i det tilgængelige vidensniveau.

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan du kan minimere besværet, risikoen eller kompleksiteten ved dit næste projekt.

Mail: projekt.dk@geberit.com

Telefon: +45 86 74 10 86