For at kunne tilbyde dig en optimal service, anvender denne hjemmeside cookies. Ved at bruge vores hjemmeside udtrykker du dit samtykke til denne funktion. Du kan finde mere information i vores fortrolighedspolitik .

OK
Geberit Danmark

Meeting point X, Skjetten

X Meeting Point i Oslo er Norges nyeste og mest alsidige udstillings-og kongrescenter. Geberit har leveret den komplette badeværelsesløsning,og Duofix systemet er et vigtigt element forat sikre en høj kvalitet og en omkostningseffektiv installation.

Geberits unikke Duofix system muliggjorde en hurtigere installationog samling, mindre kompleksitet og lavere projektomkostningerog samtidig en exceptionelt høj kvalitet og pålidelighedi løsningen. Kombineret med Geberits førende produkter foranvæggen gav det en samlet og komplet badeværelsesløsning.

“Det krævede færre personer til installationsarbejdet medDuofix installationssystemet. Montøren var meget positiv,og kunden er glad.” Martin Levernes, Entreprenør, Steinar Levernes A/S

Hos Geberit kombinerer vi vores lidenskab for kvalitet og teknologi med næsten 150 års erfaring med sanitetsprodukter, så vi kan tilbyde pålidelige produkter og tjenester, der gør livet lettere for vores kunder. Vi tilbyder produkter, som sætter standarden indenfor sanitetsbranchen. Vores produkter er innovative, problemfri at installere og fremstillet på en miljøvenlig måde af holdbare materialer.

Da vi tror på, at et partnerskab med vores kunder er vejen frem for at lykkes med opgaven, hjælper vi til ved planlægningen, logistikken, installationen, vedligeholdelsen og den tekniske support. Førsteklasses produkter kombineret med den bedste service: Det er dét vi kalder Know-How Installed.