For at kunne tilbyde dig en optimal service, anvender denne hjemmeside cookies. Ved at bruge vores hjemmeside udtrykker du dit samtykke til denne funktion. Du kan finde mere information i vores fortrolighedspolitik .

LUK
Geberit Danmark

X Meeting Point, Skjetten

X Meeting Point i Oslo er Norges nyeste og mest alsidige udstillings- og kongrescenter. Geberit har leveret den komplette badeværelsesløsning, og Duofix systemet er et vigtigt element til at sikre en høj kvalitet og en omkostningseffektiv installation.

Geberits unikke Duofix system muliggjorde en hurtigere installation og samling, mindre kompleksitet og lavere projektomkostninger. Det betød samtidig en exceptionel høj kvalitet og pålidelighed i løsningen. Kombineret med Geberits førende produkter foran væggen, gav det en samlet og komplet badeværelsesløsning.

“Det krævede færre personer til installationsarbejdet med Duofix installationssystemet. Montøren var meget positiv, og kunden er glad.” Martin Levernes, Entreprenør, Steinar Levernes A/S

Hos Geberit kombinerer vi vores lidenskab for kvalitet og teknologi med næsten 150 års erfaring med sanitetsprodukter, så vi kan tilbyde pålidelige produkter og tjenester, der gør livet lettere for vores kunder. Vi tilbyder produkter, som sætter standarden indenfor sanitetsbranchen. Vores produkter er innovative, problemfri at installere og fremstillet på en miljøvenlig måde af holdbare materialer.

Da vi tror på, at et partnerskab med vores kunder er vejen frem for at lykkes med opgaven, hjælper vi til ved planlægningen, logistikken, installationen, vedligeholdelsen og den tekniske support. Førsteklasses produkter kombineret med den bedste service: Det er dét vi kalder Know-How Installed.