For at kunne tilbyde dig en optimal service, anvender denne hjemmeside cookies. Ved at bruge vores hjemmeside udtrykker du dit samtykke til denne funktion. Du kan finde mere information i vores fortrolighedspolitik .

LUK
Geberit Danmark

Geberits systemløsninger til offentlige sanitetsfaciliteter

Velbesøgt

 • Geberit armaturer på offentlige områder

Geberit giver mulighed for at planlægge og implementere løsninger, der både æstetisk og funktionelt er skræddersyet til kravene i den aktuelle opgave. Dermed bliver det muligt at drive offentlige toiletfaciliteter på en enkel og ressourcebesparende måde.

 • Geberit WC'er på offentlige områder

Produkter til offentlige sanitetsfaciliteter skal leve op til en lang række strenge krav, både i forhold til hygiejne, nem vedligeholdelse, sikkerhed i den daglige brug og beskyttelse mod hærværk. Økonomiske hensyn spiller en vigtig rolle, både under installationen og den daglige anvendelse. Derudover fungerer forholdene og udstyret i offentligt tilgængelige sanitetsfaciliteter som en slags visitkort og reklame for både virksomheder, transportfirmaer, sportscentre og kommuner.

 • Pålidelig planlægning
 • Pålidelig
 • Hygiejnisk
 • Rengøringsvenlig
 • Nem vedligeholdelse
 • Vandalsikret
 • Økonomisk
 • Offentlige WC'er med Geberit cisterner, skylleknapper og urinaler

Offentlige og halvoffentlige toiletter, der er hygiejniske, rene og ordentligt skyllet, er altid indbydende for brugerne. Sikre, berøringsfrie Geberit WC-styringer betyder, at skyllet aktiveres pålideligt efter hver brug.

 • Berøringsfrit skyl med Geberit cisterne

Toiletskyllet aktiveres generelt automatisk og berøringsfrit, når brugeren bevæger sig væk eller bevæger hånden mod den synlige infrarøde sensor. Det kan også aktiveres manuelt med en mekanisk betjeningsknap.

 • Geberit urinalkeramik Preda

Fleksibilitet er varemærket i Geberits urinalanlæg: Den rette løsning findes til næsten ethvert ønske og praktisk talt alle byggeprojekter. Det omfattende produktsortiment gør planlægningen, installationen og vedligeholdelsen af urinalanlæggene markant nemmere. Alle funktionselementer kan tilgås nemt – en afgørende fordel i forhold til konventionelle urinaler. For eksempel kan vandlåsen nemt nås ovenfra uden at skulle fjerne urinalskålen.

 • Geberit urinal Preda med integreret styreenhed

Ud over Geberits betjeningsplader og låg placeret i en synlig position over urinalskålen kan man også anvende integrerede styreenheder til skyl med Geberit urinalerne Preda og Selva. Disse er usynlige, men kan nemt nås i den nederste del af urinalskålen og fjernes fra deres praktiske dockingstation med blot ganske få trin.

 • Urinalfleksibilitet takket være Geberits installationsramme

Lige fra den økonomiske skyllefunktion over den individuelt indstillelige hybridmodus til fuldstændig vandfri drift – alle de forskellige modeller kan implementeres i systemet. Med andre ord: Geberits urinalsystem leverer den rigtige løsning til alle krav og byggeprojekter.

Læs mere om Geberit urinalsystemer

 • Berøringsfrit skyl med Geberits betjeningsplader

I offentlige sanitetsfaciliteter aktiveres toilet- eller urinalstyringen generelt automatisk og berøringsfrit, når brugeren bevæger sig væk eller bevæger hånden mod den synlige infrarøde sensor. Afhængigt af kundens ønsker eller de lokale forhold er det også muligt at anvende et håndbetjent skyl i form af en betjeningsknap.

 • Infrarøde og mekaniske Geberit betjeningsplader

Sigma10 infrarød betjeningsplade (elektronisk/mekanisk)
Sigma10 infrarød betjeningsplade (elektronisk)
Sigma30 betjeningsplade (mekanisk)
Sigma80 betjeningsplade (elektronisk)

 • Infrarøde og mekaniske Geberit betjeningsplader til urinaler

Vi tilbyder urinalstyringer og afdækningsplader, der perfekt komplementerer designet af Geberits betjeningsplader. Dermed kan det valgte designkoncept udføres konsistent for hele sanitetsinstallationen.

Type 01 afdækningsplade (elektronisk)
Type 10 afdækningsplade (mekanisk)
Type 30 afdækningsplade (elektronisk)
Type 50 afdækningsplade (elektronisk)

Til Geberit betjeningsplader

 • Geberit hygiejneskylning

Mange offentlige sanitetsfaciliteter anvendes uregelmæssigt – for eksempel sportscentre eller steder, der kun har åbent på nogle årstider. Hvis vandet stagnerer i forsyningsrørene gennem en længere periode, kan bakterier som f.eks. legionella eller pseudomonas formere sig kraftigt. Geberits hygiejneskylning sikrer, at vandet udskiftes jævnligt, hvilket sørger for konstant hygiejnisk drikkevand i installationen. Geberit kan også tilbyde ekstra produkter og en omfattende knowhow inden for drikkevandshygiejne.

Drikkevandshygiejne med Geberit