For at kunne tilbyde dig en optimal service, anvender denne hjemmeside cookies. Ved at bruge vores hjemmeside udtrykker du dit samtykke til denne funktion. Du kan finde mere information i vores fortrolighedspolitik .

OK

Geberit Danmark

Vind Geberit Mapress fitting nummer en milliard

Deltag i konkurrencen og vind flotte præmier

Nedtællingen er begyndt

2018 er året for Geberit Mapress fittings. Hvorfor? Fordi fitting nummer en milliard forlader produktionslinjen i Langenfeld, Tyskland i år. 1,000,000,000 – et enormt antal der vidner om pålideligheden og holdbarheden af systemet.

Vores gave til dig

Fitting nummer 1 milliard i guld

Tag den guldbelagte Geberit Mapress fitting med hjem! Det eneste du skal gøre er at besvare spørgsmålet i vores konkurrence. Den spændende første præmie er den guldbelagte fitting nummer en milliard inklusiv en tur gennem vores produktion og en luksus weekend i Køln. Udover det er der andre præmier at vinde, så det er værd at deltage i.

Tid til at deltage

Din chance for at vinde stort

Fejl

Jeg arbejder i VVS branchen?*
Køn*

Konkurrencespørgsmål:

Kender du ikke svaret?

Find det her og læs mere om Mapress

Se på side 35

  • Geberit Mapress

Succesfuld anvendelse

Geberit Mapress forsyningssystemet

Forsyningssystemet Geberit Mapress findes i en lang række forskellige materialer – lige fra rustfrit stål via kobber og el-forzinket stål og videre til CuNiFe (en legering af kobber-jern-nikkel).

Med mere end 70 forskellige fittings og 3000 produkter egner det sig til anvendelser inden for drikkevandsforsyning, varmeanlæg, gas, sprinkler samt til industri og skibsbyggeri.

Geberit Mapress forsyningssystem

Deltag i konkurrencen her