STØTTEARME VED TOILETTET NÅR DU HAR BRUG FOR DET

Støttearme ved siden af toilettet er brugbare og ikke kun for dem med handicap. Støttehåndtag og støttearme er ofte set som grimt tilbehør på badeværelset, hvorfor det er sjældent, at der er at finde på private badeværelser. Dette ændre sig dog hurtigt, når man bliver afhængig af nogle støttehåndtag til at løfte sig selv op. Det er ikke kun noget, der sker, når man bliver gammel - alt det kræver er en forstuvet ankel eller lignende.

Støttearme på toilettet

Planlæg forud og spar penge

Hvis du tror, at du hurtigt kan montere støttearme eller håndtag, når det bliver nødvendigt, så læs med. Hvis væggen ikke er forberedt til støttearme, vil det ikke være muligt at sætte dem op senere. Installationselementer kan ikke kun bruges til toiletter og dertilhørende betjeningsplader, men giver også mulighed for stabilt at montere støttehåndtag. God forankring er essentielt, da en støttearm eller et støttehåndtag skal kunne holde til en midlertidig vægt på op til 100 kg, når man støtter med hele sin vægt.

Det korrekte installationssystem gør alting nemmere

Den ekstra omkostning til at få installeret plader og dermed gjort klar til, at armstøtter kan monteres senere, er minimale releativt til, hvis det skulle gøres senere - og en god investering. Uden disse plader vill installation af armstøtter blive dyrt og besværligt. Armstøterne kan ikke alene give den nødvendige støtte til brugeren. Ved at klargøre til armstøtter allerede fra start, vil man hurtigt og sikkert kunne montere dem på et senere tidspunkt.

For at sikre, at du finder den rigtige løsning, vil vi anbefale at tage en snak med din lokale VVS installatør.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Vær altid opdateret

Fire billeder fra Geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nu vores nyhedsbrev

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset