En penthouse atmosfære på badeværelset

Badeværelsesinstallationer på øverste etage skal laves med hensyn til skrå vægge.

Hvis du har en tagetage skal du overveje, om rummet skal bruges til noget eller blot efterlades, som det er. For mange mennesker er det en drøm at udvide og udnytte tagetagen også.

En tegning af et badeværelse, der viser mål

Ikke hvad det ser ud til

Hvis du ønsker at gøre din drøm til en realitet, kan du tage pladsen i dit hjem til nye højder. Idéen med at bruge den ekstra plads til et badeværelse eller lignende kan være god udnyttelse af pladsen. Og det er faktisk muligt at skabe et badeværelse i gavlen - men husk, at rummets udtryk kan snyde. Et design kan se flot proportioneret ud på et standard badeværelse, men når det kommer ind i et rum med skrå vægge, kan det se helt anderledes ud og optage meget af pladsen.

Planlægning er nøglen

At bevare et godt overblik over pladsen er nøglen til at få mest muligt ud af den. Spørg dig selv, hvad du egentlig har behov for: Håndvaskområde, badekar, bruseniche, osv. Er det nødvenigt med dobbelt håndvask, eller er det nok med en? Har du brug for et bruseområde eller et badekar? Osv. Når du har besluttet dig for dine behov, og hvad dit budget er, er næste step at skabe den bedste indretning til den begrænsede plads. Nogle kriterier er ikke til forhandling: Spejlet over håndvasken vil være det højeste på badeværelset, mens toilettet vil sidde lavest. Sidstnævnte kan passe under de skrå vægge, hvis højden tillader det. Det samme gælder badekaret. Det er også vigtigt at tænke ind, at det ikke kun er produktet, der skal kunne være der, men også den eller dem, der bruger det. Det skal altså sikres, at ingen går mod de skrå vægge.

Skab plads

Ved nøje overvejelse kan du finde plads til alle produkterne på dit nye drømmebadeværelse. Men der er mere i det end det: Hvis du ønsker penthouse stilen skal der tilføjes et par ting, der får den rette penthouse atmosfære frem. Et flisemønster, der fortsætter gennem hele rummet og ind i et plant bruseområde, er en nem måde at opnå looket på. Og fordi der kan være begrænset med lys på tagetager, anbefales det at vælge lyse farver. Med den korrekte indretning og dekorative objekter kan du få den følelse af plads, der passer til en penthouse atmosfære.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Vær altid opdateret

Fire billeder til Geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset