Natlyseffekt

Lyskilder, der kan dæmpes, hjælper dig med at orientere dig i mørket

Alle ved, hvordan det er at blive forstyrret i en dyb søvn midt om natten på grund af en fyldt blære. Et toiletbesøg er uundgåeligt. Dæmpede lyskilder kan hjælpe dig med at finde toilettet, selv i mørket, for selv om din søvn er blevet forstyrret, er du stadig halvt sovende. Det skyldes primært melatonin – et søvnfremkaldende hormon, der sikrer, at vores kroppe skifter til sovemodus stort set automatisk om natten.

En sund søvncyklus er vigtig. Mennesker, der ikke sover nok, fungerer sjældent 100 % om dagen. Hvis du vil sikre, at dit kropsur ikke forstyrres på grund af et toiletbesøg, og at du kan vende tilbage til din velfortjente søvn så hurtigt som muligt, bør du være opmærksom på følgende punkter.

  • Stærkt lys kan forstyrre dit biologiske ur og begrænse mængden af melatonin, du producerer. Så du bør undgå at tænde lys på din vej til toilettet – hvis du gør det, bør du bruge natlys med en dæmperfunktion.
  • Undgå lyskilder, der producerer en masse blåt lys. Dette forstyrrer melatoninproduktionen, som er nødvendig for at komme tilbage til søvnen hurtigt, idet det signalerer til din krop, at natten er forbi.
  • Vælg orienteringslys med nærhedssensorer på badeværelset, da disse lys vil vise dig vejen til toilettet, når du går ind på badeværelset. Disse lyskilder er generelt blege og dæmpede, så det sikres, at kun det nødvendige belyses blidt – toilettet.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Badeværelsesprodukter

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset