Når lugt er uønsket

Ubehagelig luft på badeværelset? Sådan behøver det ikke være

Det er tid til aftensmad. Familien venter utålmodigt ved spisebordet, klar med kniv og gaffel. Ingen tvivl om, at mor har lavet endnu et lækkert måltid – men det er uklart, hvad det er. Det skyldes, at emhætten er tændt, og døren er lukket, så lugt fra madlavningen ikke spredes gennem huset. Det er noget, som mor tilsyneladende altid minder familien om!

Situationen er meget lig den på badeværelset. Selvom rummet generelt er frisk og rent, vil der nogle gange kunne være ret ubehagelige lugte, der kan blive hængende et stykke tid. Gennem noget tid har man brugt lugtfiltre på badeværelser for at løse dette problem, og de fungerer langt hen ad vejen ligesom emhætter. Heldigvis arbejder filtrene meget mere støjsvagt. I stedet for at lede lugte fra madlavningen væk fjerner de ubehagelige toiletlugte lige ved kilden – i toiletskålen. Dermed genvinder badeværelset sin behagelige friske duft.

Her et lille tip: For at lugtudsugningstilslutningen kan fungere bedst muligt, skal filteret udskiftes regelmæssigt – det gælder både køkkenet og badeværelset.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit drømmebadeværelse.