Når Fido skal i bad

En god hårsi beskytter vandlåsen til brusekarret mod græsstrå og hundehår

Både når det drejer sig om store og små dyr, er badekarret det bedste sted at vaske din hund i fred og ro. Hunden kan ikke slippe væk fra badekarret så let, så det vil ikke være svært for dig at skylle den af. Men hvis din hund er større og tungere end de fleste, vil det være stort set umuligt at få den ned i badekarret og op igen sikkert. Hvis din våde hund så smutter ud af badekarret, er der en reel risiko for, at både hund og menneske kommer til skade.

Bruseområde i samme niveau

Hvis du har en stor hund eller ikke har et badekar, er det bedre at placere hunden i brusebadet. Dette er nemmest, hvis dit bruseområde er i samme niveau, da der så ikke er nogle kanter i vejen, hvilket giver nem adgang. Alt du skal bekymre dig om er at tænde for vandet.

Skridsikker overflade

Hvis du planlægger et nyt badeværelse, er det en god ide at tænke over overfladen på gulvet. Dyr og mennesker kan nemt glide på et glat gulv, der er fyldt med vand og sæbe.

Undgå et stoppet afløb

For at forhindre tilstoppede afløb bør groft snavs såsom blade fjernes, inden du begynder at vaske din hund. En hårsi beskytter naturligvis afløbet mod græsstrå og hundehår. Den indbyggede hårsi i Geberit renden til brusenicher forhindrer, at afløbet tilstoppes. Nu er der således intet, der står i vejen for, at dit kæledyr kan nyde badet.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset