Toilettet til alle aldersgrupper

Toiletter får oftest alt for lidt opmærksomhed. Alligevel er de en fundamental komponent på badeværelset og spiller en vigtig rolle for alle aldersgrupper. Moderne toiletløsninger som douchetoiletter gør hverdagen nemmere og hjælper med at rengøre intimområdet hos alle aldersgrupper.

Douchetoilet for berøringsfri rengøring

Douchetoiletter reducere behovet for at hjælpe børn

Et alderssvarende badeværelse skal være komfortabelt, sikkert og brugbart uden behov for hjælp udefra. Et toilet med integreret skyllefunktion - en kombination af et toilet og et bidet - er brugbart på det barrierefri badeværelse. Når folk bliver ældre og mobiliteten bliver dårligere, kan det være svært at klare alt selv. Med et douchetoilet får ældre en forlænget arm, der hjælper med at rengøre efter toiletbesøg med lunt vand. Det giver mere selvstændighed hos ældre mennesker.

Moderne toiletløsninger til det barrierefri badeværelse

Fordelene ved toiletteknologien, der blev opfundet i 60'erne, er ikke kun henvendt til ældre mennesker. Vand er den bedste måde for alle aldersgrupper at rengøre sig selv. Jo mere bagdelen er irriteret af at blive gnedet med toiletpapir, jo større er risikoen for hudinfektion, allergi og lignende. Med et douchetoilet kan alle aldersgrupper opleve følelsen af renhed ved rengøring med vand. Samtidig er moderne teknologi en interessant måde at lære børn rengøring efter toiletbesøg. En lille skammel foran douchetoilettet hjælper børn med at sidde rigtigt.

Personlige indstillinger på douchetoilettet tilpasser det dig

Douchetoilettets har mange indstillinger, der kan tilpasses individuelt. Eksempelvis kan douchearmen indstilles, så den passer til den enkelte bruger. Det sikrer, at kun det område, der skal rengøres, bliver vådt. De personlige indstillinger kan gemmes som en brugerprofil og vælges med et klik på en knap.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Vær altid opdateret

Geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelet. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset