Moderne livsstil Bæredygtig skønhed

Med H.O.M.E Haus 2022 har det berømte tyske arkitektfirma Hadi Teherani udviklet et moderne, bæredygtighedsoptimeret koncept til beboelse med Geberit produkter på badeværelset.

H.O.M.E. Haus 2022 er både kilde til inspiration for fremtidens byggeri og en scene for moderne design. Fremtidshuset kombinerer traditionelle konstruktioner med moderne elementer. Det imponerer takket være fokus på mere bæredygtig arkitektur og unikke designidéer.

H.O.M.E. Haus 2022 (© Bloomrealities/HTA für H.O.M.E. Haus 2022)
H.O.M.E. Haus 2022 (© Bloomrealities/HTA für H.O.M.E. Haus 2022)

Et moderne hus inspireret af traditionel arkitektur

Som en del af dette projekt nyfortolkede arkitekten det traditionelle hus med gårdsplads og tog inspiration fra sit iranske hjemland. I Iran er huse ofte bygget med én etage under jorden grundet varmen - en konstruktionsmetode, der er blevet brugt i mere end 1.500 år.

Visuelt er der ingen lukkede rum i det 1.200 kvm store hus. Vandet er omringet af vægge, der skaber et moderne og livligt miljø. Samtidig sikrer vandet, den indre gårdhave og haven masser af lys - selv på områder under jordhøjde. Designkonceptet er baseret på naturlige farver og materialer.

Bæredygtighedsoptimerede konstruktioner

Bygningen får strøm fra sol- og vindenergi. En form for vindmølle, som traditionelt bruges i Persisk arkitektur, og som giver naturlig aircondition i bygningen. Vindmøllen står majestætisk på jorden og giver bygningen et skulpturelt udtryk.

Idéer til det moderne badeværelse

Hvordan ser det moderne badeværelse ud her? På alle tre badeværelser er Geberit produkter en del af de primære løsninger.

På hovedbadeværelset blender Geberit Tawa badekarret perfekt ind med fliserne i marmor. Den smalle håndvask fra Geberit ONE serien svæver i rummet med vandlåsen gemt i væggen. Det samme er det væghængte armatur. De lave underskabe fra Geberit iCon møbelserien med i nøddetræ skaber god opbevaringsplads. CleanLine bruseafløbet fuldender det minimalistiske bruseområde.

Innovative Geberit badeværelsesløsninger

På det andet badeværelse er Geberit ONE spejlskabet indbygget i væggen takket være de innovative installationselementer. Det giver badeværelset en følelse af ekstra plads. den bordstående håndvask og underskabet fra Geberit ONE serien skaber et æstetisk udtryk. Badeværelsesmøbler med træoverfalder giver en naturfølelse til badeværelset.

På gæstetoilettet sikrer Geberit AquaClean Mera Comfort douchetoilettet en særlig følelse af friskhed ved brug af toilettet. Det er tilsluttet til Monolith cisternemodulet, der er en elegant løsning med integreret skylleteknik.

Find ud af mere om Geberit produktsortimentet brugt af Hadi Teherani Architects i H.O.M.E. Haus 2022:

Geberit ONE
Geberit iCon
Geberit AquaClean
Geberit Monolith
Geberit CleanLine
Geberit Tawa

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Badeværelsesprodukter med et funktionelt design

Vær altid opdateret

Geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelet. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er dine behov? Er plads, renhed eller design vigtigst for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter, eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset