Planlægning af barrierefrit badeværelse Sådan gør du

Vores krav og behov på badeværelset skifter, når vi bliver ældre, med sygdom eller ved ulykke. Hvis du allerede i planlægningsprocessen indtænker tilgængelighed, så vil det spare dig penge senere hen. Vores tjekliste hjælper dig med at planlægge et barrierefrit badeværelse, som også passer til ældre, men som samtidig møder de moderne designkrav.

Hvad er et barrierefrit badeværelse?

Barrierefrit badeværelse med toilet og håndvask

At have et barrierefrit badeværelse handler om at undgå forhindringer. Barrierefri badeværelser passer til ældre, personer i kørestol eller personer, der af anden grund har udfordringer med at komme omkring. De tillader mennesker med lav mobilitet selv at kunne tage sig af den personlige hygiejne. Barrierefri badeværelser sikrer altså mere selvstændighed og øger livskvaliteten.

God plads og frihed til at bevæge sig rundt, godt lys samt skridsikre måtter er vigtigt på sådanne badeværelser. Når det kommer til sanitære installationer, er det værd at overveje et stort åbent bruseområde. håndvaske med plads til en kørestol under og et højdejusterbart toilet for at gøre det nemmere og mere sikkert.

Tjekliste til barrierefrit badeværelse: Hav følgende punkter med i overvejelserne

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

3D-planlægningsværktøj


Planlæg dit badeværelse online i vores 3D-værktøj og vælg mellem mange løsninger. Du kan også blive kontaktet direkte af en VVS-installatør.

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er dine behov? Er plads, renhed eller design vigtigst for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter, eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset