Investering i fremtiden

Et badeværelse til alt, hvad livet udsætter dig for

Et nyt badeværelse skal kunne leve op til nye behov i cirka 25 år, så det er vigtigt at sørge for et forudseende design. Her er en tjekliste over, hvad du bør huske:

Planlæg strømtilslutninger
Det er vigtigere end nogensinde at have elektriske forbindelser på badeværelset. Ved at placere en strømtilslutning på det rette sted sikres det, at du kan installere en lugtudsugningstilslutning eller et douchetoilet – også på et senere tidspunkt.

Væghængt toiletskål
Hvis badeværelsesmøblerne og toilettet hænger på væggen, gør det rengøringen af gulvet under dem til en leg. En væghængt toiletskål kan også monteres i en brugertilpasset sædehøjde, og ved nogle modeller er det endda muligt at tilpasse højden senere.

Indbygningsvandlås
Vandlåsen under håndvasken kan komme i vejen, hvis brugeren sidder foran håndvasken på en skammel eller i en kørestol. En indbygningsvandlås fjerner denne barriere fuldstændigt.

Hold øje med målene
Døre og passager skal være brede nok, hvad enten du har et lille barn i armene, eller du sidder i en kørestol. Når badeværelsesmøblerne planlægges, skal du sikre, at hverdagstingene er inden for let rækkevidde.

Sikker støtte til armstøtter
Installationselementerne bag fliserne har en stor bæreevne. Ideelt set bør du installere stabile bundplader på kritiske steder lige fra starten – såsom ved toilettet eller i brusenichen. Det vil ikke koste meget og vil gøre det muligt at installere armstøtter, hvis og når der er brug for dem, uden behov for bygningsmæssige ændringer. Det er vigtigt at huske at holde planlægningsdokumenterne i sikkerhed.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset