Et smertefuldt fald

Vælg de rigtige materialer, så du undgår risiko for fald på badeværelset

Du kommer hjem efter en lang og udmattende dag på arbejdet. En god grund til at tage en løbetur. Endnu mere udmattet, men fuld af endorfiner efter løbeturen, tager du et tiltrængt bad.

Pas på! Gulvet er glat

Nu skal du bare børste dine tænder, inden du kan bruge aftenen foran fjernsynet. Men før du ved af det, er du faldet på det glatte, våde gulv. Du slipper med et par blå mærker, men det kunne være gået endnu værre. Det viser undersøgelser. I nogle lande ligger fald på badeværelset i toppen af statistikkerne.

Mindsk risikoen

Risikoen for at falde på en våd overfalde er relativt stor på badeværelset og i bruseområdet især. Risikoen kan dog mindskes med de rette materialer og noget behjælpeligt badeværelsestilbehør:

  • Når du bygger et nyt hjem eller renoverer badeværelset er det værd at overveje materialevalget. Skridsikre fliser eller en skridsikker badeoverfalde i et solidt masteriale kan hjælpe med at undgå risikoen for at glide.
  • Du kan også behandle dine fliser med noget, der gør dem grovere og dermed mere skridsikre. Dette bør altid gøres af en ekspert.
  • Selvom skridsikre måtter ikke vinder en design award, så gør de det, de skal: holder gulvet skridsikkert. Takket være riller og knobber sidder måtten godt fast til gulvet, så du ikke skrider, men er stadig nem at fjerne. Den kan nemt tørres og gøres ren, selvom de ikke er de mest hygiejniske i verden.
  • For at undgå at miste balanen, når du stiger ud af badet med bare fødder på det glatte gulv, kan du placere en bademåtte eller et håndklæde på gulvet foran badet, så du kan tørre dine fødder på det.

Det samme gælder selvfølgeIig både, når du stiger ud af brusebadet og karbadet.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset