Et godt design kan halvere rengøringstiden

Et godt planlagt badeværelse gør rengøringen til en leg

Bygherrer kan allerede i designfasen beslutte, om et badeværelse skal være let at rengøre. Det er vigtigt, at badeværelset har et smart design, men for forbrugeren er rengøringsvenligheden endnu vigtigere.

En simpel planlægning af rummet
Hjørner og vinkler bør begrænses mest muligt på badeværelset. Det betyder, at badeværelset kan rengøres hurtigt og effektivt. Installationsvægge er ideelle, fordi de skjuler de steder, hvor støvet typisk samler sig – såsom cisterner, rør og kabler – bag væggen.

Undgå fuger
Jo større fliserne er, desto lettere er de at rengøre. Og jo færre fuger der er, desto færre steder er der til aflejring af skidt, urinstænk og bakterier.

Et paradis uden skyllekant
Kalkaflejringer gør overfladen på toiletskålen ru, så den bliver meget svær at rengøre. Desuden ser aflejringerne uhygiejniske ud, og skidt klæber til dem. Derfor er det lettere at rengøre sanitetskeramikken, når overfladerne er enklere og mere sammenhængende. Moderne toiletter er designet til at være uden skyllekant, og håndvaske kan også fås uden overløbshul.

Elegant monteret på væggen
Hvis badeværelsesmøblerne og toiletterne monteres på væggen, opstår der frirum under dem, som er lette at rengøre. Den ideelle afstand mellem gulvet og designstriben på toilettet eller møblet er omkring 15 cm – det giver den perfekte plads til at svabre og rengøre under dem.

Ekstra værdi for dig Få inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit badeværelse.

Badeværelsesprodukter

Vær altid opdateret

Fire små billeder til geberit historier

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og undgå at misse nyheder, events eller tips til badeværelset. Forbliv opdateret på de seneste produkter, vigtige datoer og information om renlighed, pladsoptimering, komfort, design, brugervenlighed og tilgængelighed på badeværelset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvilket badeværelse er det rette for dig?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads på badeværelset
Højere standarder inden for rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design på badeværelset
Større komfort på badeværelset
Øget tilgængelighed på badeværelset
Forbedret brugervenlighed på badeværelset