Det kan ikke betale sig at være nærig

Ønsker du dig dit drømmebadeværelse? Masser af inspiration til projektet kan findes i glitrede magasiner, på Pinterest eller Instagram. Det er let nok at ønske sig et nyt badeværelse, men at designe og udføre det er meget mere kompliceret. Bygherrer går ofte på kompromis for at mindske omkostningerne, men det kan have alvorlige konsekvenser senere. Her er et par tips til, hvordan dette forhindres.

Hos Geberit lægger vi vægt på kvalitet

Kvalitet før alt andet
Hvis bygherrerne har en fornuftig budgetplan og et solidt inspirationsgrundlag, kan de rydde bekymringerne af vejen i god tid.
Tip 1: Læg en fornuftig budgetplan, og lav et tydeligt rumdesign.

Et eller andet sted mellem en drøm og virkeligheden
Hvis den indledende situation er klar, kan sanitetsvirksomheder eller arkitekter hjælpe med at udarbejde det mest realiserbare forslag fra din drømmeplan.
Tip 2: Det er en stor hjælp at have en erfaren og kompetent partner ved din side.

Rør det
Et badeværelse handler ikke kun om udseendet – men også om, hvordan det er at bruge det. Og glitrede magasiner, Pinterest og Instagram kan få dig til at tro, at badeværelsesprodukter har en høj værdi, som ganske enkelt ikke er tilfældet.
Tip 3: Gå til showrooms, messer og installatørers showrooms og rør ved produkterne, så du kan mærke deres kvalitet, inden du træffer din beslutning.

Hvis kvaliteten er tilfredsstillende, og producenterne holder deres løfter, vil du være glad for dit drømmebadeværelse i de næste mange år.

Her et sidste tip til dig: Alt, der installeres bag væggen, lige fra rørene til cisternen, er vanskeligt at reparere eller udskifte. Det er grunden til, at du bør holde øjnene åbne og vælge kvalitet.

Ekstra værdi for digFå inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit drømmebadeværelse.