Forbedret brugervenlighedpå badeværelset

Geberit Acanto badeværelse

Produkter, der er intuitive og lette at bruge – til dem, der gerne vil vide sig sikre på, at de kan nyde optimal funktionalitet, når badeværelset er blevet renoveret eller ombygget.

Sanitetsprodukter til badeværelser skal være brugervenlige. Dine daglige badeværelsesrutiner skal være så intuitive og stressfrie som muligt. Produkter, der kræver, at du benytter omfattende betjeningsvejledninger eller har funktioner, der ofte svigter og skal repareres, er en kilde til irritation, frustration og stress – og koster værdifuld tid og unødige penge. Derfor udvikler vi løsninger, der er pålidelige og nemme at bruge og vedligeholde.

Better bathrooms, better lives

Ekstra værdi for digFå inspiration og hjælp til planlægningen på vejen til dit nye badeværelse

Kontakt os


Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen og send den til os.

Nyhedsbrev


Med vores nyhedsbrev får du spændende inspiration og værdifulde tips til, hvordan dit badeværelse kan gøre din hverdag nemmere.

Inspirationsværktøj


Få idéer og opdag smarte funktioner til det moderne badeværelse. Vælg hvad du kan lide, samt hvad der er det rigtige til dig. Med få steps kan du sammensætte elementerne til dit drømmebadeværelse.

Which bathroom is the right one for you?

Hvad er helt præcis dine behov? Er plads, renhed eller design mest vigtig for dig? Vil du gerne have brugervenlige produkter eller foretrækker du den ekstra komfort som eksempelvis Geberit AquaClean douchetoilettet kan give dig? Eller foretrækker du et universelt design? Uanset, hvad dine behov er, gør vi din daglige rutine nemmere med vores funktionelle badeværelsesløsninger.

Mere plads
Højere standarder indenf or rengøringsvenlighed
Mere funktionelt design
Større komfort
Øget tilgængelighed